Orman, Oğuzhan'ı isteyen takımı açıkladı

Şampiyon Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman, Gomez ve Oğuzhan hakkında açıklamalarda bulunudu.

Orman, Oğuzhan'ı isteyen takımı açıkladı
Orman, Oğuzhan'ı isteyen takımı açıkladı
GİRİŞ 16.05.2016 20:37 GÜNCELLEME 16.05.2016 20:38

Şampiyon Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman "Stadyum" programında açıklamalarda bulunudu.

Programa sürpriz şekilde katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Oğuzhan Özyakup ve Mario Gomez hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

 "Oğuzhan'ı Lazio istedi"

Beşiktaş Başkanı Orman, şunları söyledi:

"Oğuzhan ile aramızda inanılmaz bir sevgi bağı var. Oğuzhan, Avrupa'ya gitmek isteyebilir. Bunlar çok normal. Hedefleri olabilir. Ama Oğzuhan, Beşiktaş'tan gidip de X bir ligin X bir takımına gidemez. Gidecekse gitsin Chelsea'ye. O tarzda bir kulübe gitmesi lazım. Potansiyeli de zamanı da var. Mesela Lazio istedi. Ne yapacak Oğuzhan, Lazio'da? İtalya Ligi aşağı düşüyor, Lazio da orta seviye bir takım. Ama Juventus'a gidecekse Beşiktaş da ona elinden gelen her şeyi yapmaya çalışır"

OĞUZHAN: BURADA ÇOK MUTLUYUM

Beşiktaş'ın başarısında önemli bir etkiye sahip olan Oğuzhan Özyakup ise şu ifadeleri kullandı: "Başkanımız da biliyor, benim tekliflerden haberim yok. Ben tamamen şampiyonluğa odaklanmıştım. Menajerlerim ve ailemle de öyle anlaştık. Şampiyon olana kadar hiçbir şey konuşmadım. Benim zaten hedeflerimden biri burada şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamaktı. Ben burada çok mutluyum. Arada haberler çıkıyor teklif var diye. Ama olsa bile takımımızdaki ağabey, kardeşlik o kadar güzel ki... Kardeşlerimi, ağabeylerimi bırakıp gitmek de çok zor olur."

"SELÇUK İNAN'I ÖRNEK ALIYORUM"

Ben Hakan Ünsal'ı çok severim. Her zaman arar sorar. Ben Selçuk İnan'ı örnek alıyorum. O 9-10 asist yaptığında Galatasaray şampiyon oluyordu. Sezon başında Lazio teklif yapmıştı, başkan beni çağırdı. "Oğlum bak bu sene şampiyon olacağız." dedi. Sonrası için de "Hayırlısı" dedi."