Cenk Tosun'dan Fenerbahçe'ye şok küfür!

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun, şampiyonluk kutlamaları sırasında eline mikrofonu alarak Fenerbahçe'ye küfür içeren bir tezahürat yaptı.

Cenk Tosun'dan Fenerbahçe'ye şok küfür!
Cenk Tosun'dan Fenerbahçe'ye şok küfür!
GİRİŞ 16.05.2016 12:10 GÜNCELLEME 16.05.2016 12:12
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, dün akşam Vodafone Arena Stadyumu'nda Osmanlıspor'u 3-1 mağlup ederek tam 7 yıl sonra Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı başardı. Bu tarihi başarının ardından Siyah-Beyazlı yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, kutlama yapmak için soluğu İstanbul'un en ünlü gece kulüplerinden birinde aldı.

Şampiyonluk şarkıları eşliğinde devam eden eğlenceli gecenin bir bölümünde futbolcular mikrofonu alarak tezahüratlarda bulundu. Zafer sarhoşluğuyla herkesi coşturmak isteyen isimlerden biri de Cenk Tosun'du. Milli futbolcu, içinde Fenerbahçe'ye yönelik küfür içeren çirkin bir tezahüratı herkesin rahatça duyabileceği şekilde söylemekten kaçınmadı. O anlar Beşiktaş Kulübü'nün resmi televizyonu BJKTV'nin canlı yayınına da yansıdı.

Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medya üzerinden duruma büyük tepki gösterdi.

YORUMLAR 43
  • Xyz 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli futbolcular da şampiyonluk kutlamasında küfür etmişti.Hic kivirtmayin..
    Cevapla
  • Destan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu küfürlü sözleri bir fenerbahçeli futbolcu söylese idi ne olurdu. Medya. Yönetici alayı. Tv be başkanim diyen yalama şekeri ayağa kalkardı. Kendisi adil olamaya anlatmak zordur inilim bilinin önce geldiğini. İnsanda iş ahlakıolacak
    Cevapla
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    En sevdiğim bu oyunu oynamak ve izlemek ama bu tipler yüzünden tadı tuzu kaçıyor. Ne olur insan olmayı becerebilseniz
    Cevapla
  • Ugur 7 yıl önce Şikayet Et
    Cahil insanların söyledikleri kendini bağlar, akıllimin söylediği ise herkesi bağlar.Siz cenk Tosun a değil Şenol Güneş e bakın! !!Futbol izlerken keyif alın bırakın küfürü kavgayı diyor.Seni gönülden tebrik ediyorum Şenol Güneş bir eğitim ci ve Beşiktaşlı olarak iyi ki bizimlesin diyorum. ..
    Cevapla
  • Karakter 7 yıl önce Şikayet Et
    Kendine yapilmasini istemedigini baskasina yapma fener sampiyon olsa onlarda aynisini yapardi cimbomda olsa aynisini yapardi bu kimsenin zoruna gitmesin boyle gelmis boyle gider
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle