Tolga Zengin'den F.Bahçe'yi kızdıracak sözler

Beşiktaş'ın file bekçisi Tolga Zengin, kariyerindeki 2. şampiyonluğu kazandığını söyleyerek Fenerbahçe'ye mesaj gönderdi.

Tolga Zengin'den F.Bahçe'yi kızdıracak sözler
Tolga Zengin'den F.Bahçe'yi kızdıracak sözler
GİRİŞ 15.05.2016 23:06 GÜNCELLEME 15.05.2016 23:06
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın şampiyonluğu kazandığı Osmanlıspor maçının ardından Tolga Zengin, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu ve Trabzonspor ile 2010/11 sezonunda da şampiyonluk kazandığını söyledi.

Bir basın mensubunun "İlk şampiyonluğunu kazandın. Ne düşünüyorsun?" sorusuna cevap veren Tolga, "İlk şampiyonluğum değil, ikinci şampiyonluğum. Size göre ilk olabilir. Bu arada bütün Trabzonspor taraftarlarına da selam olsun" ifadelerini kullandı.

Boyko ile birlikte performansının arttığı yönündeki bir söz üzerine, "Her şey bu takımın yararı için. Onun da emeği var, çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Oyuncu alınır, alınmaz, o bizim işimiz değil. Ben işimi yapmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Takımdaki geleceği ile ilgili görüşleri sorulan Tolga, "Çok farklı yansımalar oldu. Öndeyken, dezavantajlı gibi gösterildiğimiz noktalar oldu, ama Allah'a şükür cevabımızı verdik. Her şeyin anlam kazanması için burada kazanmamız gerekiyordu. Bu takımın bir parçası olmak çok keyifli, arkadaşlarımızla birlikte olmak inanılmaz keyifli. Çok güzel insanlar tanıdım. Çok güzel çocuklar hepsi. Benim kulübümle imza atmama gerek yok. Oturur, konuşuruz, çok problem değil" dedi.

YORUMLAR 15
  • Hakan AKIN 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğru sözü alkışlamak gerek.
    Cevapla
  • Sedat ışık 7 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon bu süreçten ne hallere düştü Tolga kendi haline yansın Beşiktaş gibi takımda ona iyi sabrediyorlar gerçekten vasat bir kaleci
    Cevapla
  • izleyici 7 yıl önce Şikayet Et
    degerli besiktas taraftari, lutfen basinin bu tolga baskisina gelmeyelim. resmen medya ve basin tolgayi bjk den kovdurma yollama cabasi var, akli selim dusunelim ve oyuna gelmeyelim. tolganin bjk ye bir cok mac kazandirdigi maclarida unutmayalim.
    Cevapla
  • Burhan Dinç 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetöyle ortak mı çalışmış bu Tolga
    Cevapla
  • TSLİ 7 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri burda söylemeyin
    Cevapla
  • msaid 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz kendinizi kandırmaya devam edin. Başarısızlığı gölgelemenin en kolay yoludur bu.. "şampiyon onlarmış" Tabelaya bakalım Tolgacığım.. Lig tarihine "şampiyon olanlar" geçiyor, "olamayanlar" değil.. Delikanlı çocuksun, terbiyeni bozma..
    Cevapla
  • tın li 7 yıl önce Şikayet Et
    şenol bjk ye geçince şampiyon oldu.bursada iken bursanın macerası belli..şike yapa yapa futbolu da ts yi de mahvettiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle