Erdoğan ve Davutoğlu'na büyük saygısızlık

Vodafone Arena'nın açılışı için stadyuma asılan Erdoğan ve Davutoğlu'na ait posterler sebebi bilinmeyen bir nedenle kaldırıldı.

Erdoğan ve Davutoğlu'na büyük saygısızlık
Erdoğan ve Davutoğlu'na büyük saygısızlık
GİRİŞ 10.04.2016 13:40 GÜNCELLEME 10.04.2016 22:25
Bu Habere 266 Yorum Yapılmış

Bugün saat 16:30'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açılması planlanan Vodafone Arena'ya Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun posterleri asılmıştı.



Uzun süre asılı olan posterler bugün öğle saatlerinde sebebi bilinmeyen bir nedenle kaldırıldı. Sadece Atatürk posteri asılı kalırken Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun posterlerinin kim tarafından hangi sebeple kaldırıldığı henüz netlik kazanmadı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 266
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar boş konuşacağınıza biri gitsin rüzgarın yukarı kıvırdığı posterleri aşağıya sarkıtsın . iyi bakarsanız posterler yerinde. milleti germenin bir alemi yok .
    Cevapla
  • ysn 8 yıl önce Şikayet Et
    posterler ruzgardan katlanmış foto ya iyi bakın
    Cevapla
  • kirkor 8 yıl önce Şikayet Et
    rüzgar atatürk ile bjk bayrağını kaldıramayacak kadar ters yönden estiğine mi inanıyorsun ?
    Cevapla
  • Bjkfatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeye atatürkçülerin verdiği zararı başka hiç kimse veremedi hepsini biliyorum 5 para etmezler yahudiyi daha çok severler o yüzden bu ülkede hizmeti sadece bu ülkenin tek gerçek sahibi osmanlı torunları yapar.onlarda mal gibi bakar..
    Cevapla
  • yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    hey gıdıkendını bılmezler sımdı utanmadan posterını ındırdıgınız kısılerın yaptıgı statlarda oynuyorsusunuz utanmadan
    Cevapla
  • kirkor 8 yıl önce Şikayet Et
    yusuf bey bunlar iyilikten anlamaz, hükumet o stadın dolmabahçeye zemin kaymasından dolayı izin vermemiş olsaydı, şimdi bjkliler öyle güzide bir yerde maç dahi izleyemezdi.
    Cevapla
  • BJK li Coşkun 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu stadı devletimiz yapmadı.......İyi oku ondan sonra yorum yap.
    Cevapla
  • BJK li Coşkun 8 yıl önce Şikayet Et
    Kim yapmış pardon.Katkıda bulunduğunu kimse inkar edemez ama Turk Telekom Arena gibi devletin stadı değil orası.BJK kamuya mal olmuş güzide kulüplerden biri.Elbette stada destek vermek bir kamu hizmetidir.O paraları da bizlerin vergilerinden ödediğini unutmayın.Orada siyasesetin işi yok.BJK liler arasında tüm siyasi düşüncelerden vatandaşlarımız var.
    Cevapla
  • polat 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede bu gün futbol oynanabiliyorsa herkes yatsın kalksın recep tayip erdoğan ve ahmet davutoğluna dua etsin bu her iki isimi kabulenememeniz dahi ne kadar nankür olduğunuzun ispatıdır valla hizmeti iyi ama kendilerini sevmiyoruz bi çoğunuz bunu diyor allah aşkına sevin nankürler çok muhtaçlar sizin sevmenize
    Cevapla
  • hıdır abbas 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede futbol oynanıyorsa Mustafa Kemal Atatürkün sayesinde türk takımı olarak oynanıyor ayrıca Beşiktaş JK 1903 de osmanlı döneminde kuruldu rte ve ahmed d nun daha babasının babası yoktu piyasada nankörlükten bahsetmişsin burada nankörün hası sensin Atatürke mi nankörlüğün Osmanlıya mı yoksa tarih öğretmenin bunu bilemiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle