Beşiktaşlı taraftarların büyük heyecanı!

Beşiktaş'ın 8 ayrı dönemini temsil eden nostaljik formaları pazartesi günü satışa çıkıyor.

Beşiktaşlı taraftarların büyük heyecanı!
Beşiktaşlı taraftarların büyük heyecanı!
GİRİŞ 08.04.2016 11:27 GÜNCELLEME 08.04.2016 11:27

Beşiktaşlı taraftarlar, merakla bekledikleri bu koleksiyon sayesinde Baba Hakkı’nın, Vedat Okyar’ın, Metin-Ali-Feyyaz’ın terlettiği formaları giyme fırsatını yakalayacak.

Beşiktaşlı taraftarlar pazartesi gününü iple çekiyor. Çünkü Beşiktaş evine dönecek, Vodafone Arena’da ilk maçını oynayacak. Ancak siyah-beyazlı renklere gönül verenlerin bu özel günü sabırsızlıkla beklemesinin bir nedeni daha oldu. Aynı gün Kartal Yuvası mağazalarında Beşiktaş’ın nostaljik formaları da satışa çıkacak...
 
Kartal Yuvası, siyah-beyazlı taraftarlar için muhteşem bir koleksiyon hazırladı. Kulübün 1920’den 1999’a kadar olan 10’ar yıllık 8 ayrı dönemini temsil eden formalar pazartesi günü Kartal Yuvası mağazalarının raflarında yerlerini alacak. Kartal Yuvası’nın resmi Twitter hesabından her gün 1 forma tanıtılıyor. 20’ler, 30’lar, 40’lar ve 50’ler görücüye çıktı, bugün de sıra 60’lar formasında. 

HEPSİ 693 TL

Nostalji formalarının satış fiyatı 99 TL olarak belirlendi. Ancak 8’li koleksiyonu alanlara 1 forma hediye. Yani bir başka deyişle 8 formanın fiyatı 693 TL olacak.   

Beşiktaşlı taraftarlar heyecanla diğer formaların da tanıtılmasını ve pazartesi gününü bekliyor. Taraftarlar bu koleksiyon sayesinde Baba Hakkı’nın, Süleyman Seba’nın, Vedat Okyar’ın, Yusuf Tunaoğlu’nun, Metin-Ali-Feyyaz’ın ve daha nice efsanenin terlettiği formaları giyme fırsatını yakalayacak. 

KAYNAK: ŞAMPİY10