Oğuzhan Özyakup'tan şok hareket

Oğuzhan Özyakup'un bir görüntüsü sosyal medyada en çok konuşulan olay oldu.

Oğuzhan Özyakup'tan şok hareket
Oğuzhan Özyakup'tan şok hareket
GİRİŞ 05.04.2016 00:37 GÜNCELLEME 05.04.2016 12:32
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya deplasmanda yenildiği karşılaşmanın ardından Oğuzhan Özyakup'un bir görüntüsü sosyal medyada en çok konuşulan olay oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısının son anlarından Oğuzhan Özyakup, Cristian Titi ile mücadelesinin ardından sarı kart gördü. Bu sırada Oğuzhan Özyakup ile Kasımpaşalı futbolcu arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.

Oğuzhan'ın ilk yarının son saniyelerde yaptığı el hareketi hakem Mete Kalkavan'a olduğu sosyal medyada konuşulurken, daha sonra bu hareketin Kasımpaşalı futbolcuya olabileceği iddia edildi.

ÇAKAR'DAN OĞUZHAN ÖZYAKUP'A SERT SÖZLER

Eski hakem Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol adlı programda Oğuzhan Özyakup için ağır ifadeler kullandı. Çakar, siyah-beyazlı futbolcu için "1-2 maç oynadın da kendini bir şey zannetmeye mi başladın? Oğuzhan'nın yaptığı bu hareket dünyanın her yerinde f.. off diye bilinen bi hareket. Bu hareketi tribüne değil hakeme yaptı. Türk futbolu ikinci bir Emre Belözoğlu kazanamsın diye uyarıyorum" dedi.

YORUMLAR 10
  • GARGA 8 yıl önce Şikayet Et
    Mereles 11 maç ceza almıştı.Bunun hareketi ondan aşağı değil
    Cevapla
  • baba kartal 8 yıl önce Şikayet Et
    fener yalakalıgına başladın emre caner aynı hareketlerin fazlasını binlerce kere yapmıştır bjk li futbolcu kendini atan futbolcuya yapmış aklınızca noumayı yaktınız bjk li diger futbolcularada göz diktiniz adaletin oldugu yerde bjk herzaman şampiyon olur ALLAH yar ve yardımcımız olacak beşiktaş şampiyon olacak tüm kirli eller temizlenip lig aydınlanacak inş ALLAH
    Cevapla
  • Körfez 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynı hareketten emre ceza almıştı tv görüntülerinden... Sonucu merakla bekliyoruz
    Cevapla
  • taci 8 yıl önce Şikayet Et
    bir beşiktaşlı olarak yenilgiden çok bu harekete üzüldüm tff cezayı kessin şampiyonluk gelecekse beşiktaşlı duruşuyla beraber gelmeli yoksa hiçbir değeri yok...
    Cevapla
  • serkan türkyılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    şımarık ! 1 hafta oyna 3 hafta yat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle