Orman'dan Yıldırım'a: 'Kimsenin keyfine göre...'

Kulüpler Birliği Vakfı’nın gerçekleştirdiği Süper Lig A.Ş. Paneli sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 21.03.2016 16:14 GÜNCELLEME 21.03.2016 17:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe maçı ile ilgili, “Hamd olsun Beşiktaş maçında bir terör olayı olmadan oyun oynadık. Ertelemeyle alakalı ise, devletin İçişleri Bakanlığı tarafından bu ertelemenin yapıldığı ifade ediliyor. Böyle bir ertelemenin somut şeylere dayandığını düşünüyorum. Yoksa devlet böyle bir erteleme istemez. Onun için de daha evvelden söylenip, söylenmediği veya bunun arkasındaki spekülasyonlara çok bir şey demek istemiyorum, inanmak da istemiyorum. 3 gün evvel açıklanmış, şöyle yapılmış filan… Bunlar esasında inanmak istemediğim şeyler açıkçası” diye konuştu.

“KİMSENİN KEYFİNE GÖRE ERTELENEN BİR MAÇ DEĞİL”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Teknik Direktör Vitor Pereira arasında geçtiği iddia edilen, "Galatasaray - Beşiktaş maçından sonra Galatasaray ile oynayacağız" söylemlerine ise, "Türkiye’deki futbolu yöneten kişiler futbol federasyonudur. Aziz Yıldırım geçen gün yaptığı açıklamada söz verdiklerinden bahsediyor. Bir tek sözümüzü futbolcularımızdan ve teknik direktörümüzden alıyoruz, şampiyonlukla alakalı kimseden böyle bir söz beklentimiz de yok. Böyle bir konuşmanın aralarında geçip geçmediğini bilmiyorum. Ama böyle bir uzlaşmanın olmadığını düşünüyorum. Onun ifadesi olabilir ama bir uzlaşma üzerine böyle bir ertelemenin olmadığını düşünüyorum. Kimsenin keyfine göre ertelenen bir maç değil, terörden dolayı ertelenen bir maç” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • Kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    Alırsın Aziz'e babayı nah Beşiktaş gs macından sonra oynarsın nah 6 nisanda oynanacak Derbi bu Aziz'e gibilerin futboldan değil ülkeden men edilmesi lazım
    Cevapla
  • hayrettin 8 yıl önce Şikayet Et
    Bjk ertelenen iki macı'nın tarihlerini kendileri belirlemis ve o tarihde oynamıştır
    Cevapla
  • kubilay 8 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş daha erken olması için çaba göstermiştir. Ama Trabzonspor geç olmasını istemiştir. Gs-Bjk maçından sonra ne demek ya. Bari lig bitse de öyle oynasın aziz bey :)
    Cevapla
  • karanlığa fener 8 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş spor kulübü daha akıllı insanlar tarafından yönetilmeli sırf aziz Yıldırım'a laf sokucam diye komik duruma düşmemeli
    Cevapla
  • Halil C. 8 yıl önce Şikayet Et
    aynen öyle. erman toroğlunu sevmem ama onun dediği gibi beşiktaş bu sene şampiyonluğu kaybederse şenol güneşle fikret ormanın boş konuşmaları yüzünden kaybeder ve de çok haklıı
    Cevapla
  • Erhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin Aziz Yıldırıma laf soktuğu falan yok. Fikret Orman; Aziz Yıldırımın keyfi istedi diye maçın ertelenmediğini maçın güvenlik endişesi yüzünden ertelendiğini bu yüzden Fenerbahçe ile bir anlaşmanın mümkün olmayacağını söylüyor.
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    fb futbol kulübü ahlaklı insanlar tarafından yönetilmeli. maalesef köküne kadar ahlaksızlığın dibine girmiş adamlar yönetiyorlar. tabi bir de bunların şakşakçıları var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle