Ne yaptın Boyko! Herkesi şaşırttı

Beşiktaş'ın yeni transfer ettiği kaleci Boyko, Torku Konyaspor karşısında ilk kez forma giyerken, performansıyla tartışma yarattı.

Ne yaptın Boyko! Herkesi şaşırttı
Ne yaptın Boyko! Herkesi şaşırttı
GİRİŞ 11.02.2016 09:42 GÜNCELLEME 11.02.2016 09:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde 3.3 milyon Euro'ya Ukrayna'nın Dnipro takımından satın aldığı kaleci Denys Boyko, siyah beyazlı formayla ilk maçını Torku Konyaspor karşısında oynadı.

Son derece heyecanlı olduğu gözlenen 28 yaşındaki file bekçisi, yediği iki golde de önemli hatalar yaptı.

Torku Konyaspor karşısında ilk yarıda kendisine görev düşmeyen Boyko, konuk ekibin 65. dakikada kazandığı frikik atışında kapattığı köşeden golü yedi.

Boyko, Torku Konyaspor'un 78. dakikadaki atağında üst üste iki pozisyonda gole izin vermezken, bu pozisyon sonrası kullanılan köşe vuruşunda boşa çıktı ve bunun sonucunda gol geldi.

YORUMLAR 6
  • ismailağa 8 yıl önce Şikayet Et
    bu tür hatayı tüm kaleciler yapar.Beşiktaş bu futboluyla 2 de yese 3 de yese yener şampiyon olur.Bir fenerli olarak söylüyorum.Bu bütçe ile çok güzel br takım kurup akıllıca davrandılar.İnşallah şampiyonda olurlar.Diğer büyük takımlara ders niteliği olsun bjk'nin Fikret Orman dönemi.
    Cevapla
  • hasan anıl 8 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca , hakemle uğraşacağına ; koşmayan , penaltı yaptırıp ihraç olan marcelo ve kaleciyim diye aldıkları boyko ile uğraşşın.
    Cevapla
  • sıkıntı yok 8 yıl önce Şikayet Et
    yarım volkan eder işte
    Cevapla
  • ..... 8 yıl önce Şikayet Et
    bu volkana haksızlık 1/10 u etmez. adam resmen takımını BOYKOt etti heeehee
    Cevapla
  • Metin 8 yıl önce Şikayet Et
    Birşey olmaz, yenidir öne çıkmak için kendininde anlama veremediği hareketler yaptı. Bak haber olduğuna göre bunu da başarmış demektir.
    Cevapla
  • mahmut güve 8 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş olimpiyat stadının azizliğine uğradı kalecinin bi kusuru yoktu takım olarak istenileni yapamadılar tolga kalede olsa durum dahamı farklı olurdu o sahada o zeminde hiç sanmıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle