İşte ertelemenin asıl nedeni! Kar değilmiş

Trabzon'da dün oynanması gereken Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasının ertelenme sebebi konusunda sürpriz bir gerçek ortaya çıktı.

İşte ertelemenin asıl nedeni! Kar değilmiş
İşte ertelemenin asıl nedeni! Kar değilmiş
GİRİŞ 25.01.2016 13:53 GÜNCELLEME 25.01.2016 14:19
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Hüseyin Avni Aker Stadı'nın görevlileri daha önce planlandığı şekilde saat 15.00 sularında kar temizleme çalışmalarına başladı.Bunun için de kar küreme araçları sahaya sokuldu.

"Zemine kesinlikle dokunmayın"

İşte tam bu sırada zemine çimi döşeyen şirketin yetkilileri stat görevlilerini telefonla arayıp, "Zemine kesinlikle dokunmayın. Hele tekerlekli araçları hiçbir şekilde sahaya sokmayın. Eğer böyle yaparsanız çimler zarar görür ve orada bir daha maç oynanamayabilir" uyarısında bulundu.

"Kar değil 'çim' yüzünden ertelendi"

Çim firmasından gelen bu uyarı üzerine stat görevlileri kar küreme araçlarını sahadan çıkardı ve kar temizleme çalışmaları sonlandırıldı. Beşiktaş-Trabzon maçı kar değil 'çim' yüzünden ertelenmiş oldu.

YORUMLAR 15
  • Orhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Turan Alptekin. Mersin sporda geçen hafta için ,Beşiktaş hükmen yenik sayılmalı derse ,ne diyeceksin.?
    Cevapla
  • Trabzon 8 yıl önce Şikayet Et
    Sahaya buranda sürecekmişler neyin kafasını yaşıyorsunuz o bırandanın üzerine 30 40 cm kar olduğunda tonlarca ağırlıktaki borandayız çekerken çime zarar vermezmiş ne yani Bu hafta yenen bjk şubatın son haftası yenemezmi yenildinizmi onu bahane edersiniz artık ts size bahane verdi
    Cevapla
  • Golden 8 yıl önce Şikayet Et
    ts bize bahane mi verdi! siz de her zamanki gibi fenere verirsiniz!
    Cevapla
  • trabzonlu 8 yıl önce Şikayet Et
    geçen hafta başakşehir stadın da 5 cm kar yağdı iptal oldu kimse ses çıkarmadı bu hafta avni aker de ortalama 30 cm kar vardı ve maç saatin de daha şiddetli olacağı söyleniyordu maç iptal oldu diye söylenmeyen kalmadı trabzona biraz tarafsız olun
    Cevapla
  • Ramazan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir FB liyim, eğer durum haberde ki gibi ise doğrudur. Çünkü stad çimleri öyle parkta falan gördüğünüz çimler gibi değildir. Özellikle karlı havalarda çimlerin üzerindeki karın; kürek,traktör gibi araçlarla temizlendiğinde en iyi ihtimalle yarım sezonda kendine gelebilme durumu söz konusudur. Tabi kafalarda bir soru daha var,bu stad alttan ısıtmalı değil mi? Hayır değil,alttan ısıtma da olsa böylesine bir karda açıkçası çokta etkisi olmaz. Bkz. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu. Geriye bir tek yol kalır zemine Eskişehir'in FENERBAHÇE maçında olduğu gibi örtü serilmesi. Gördüğüm kadarıyla bu da yapılmamış.İşte bu nokta da art niyet aranabilir.
    Cevapla
  • yomralı 8 yıl önce Şikayet Et
    öylede yeneceğiz böylede ağlama bjk .
    Cevapla
  • adanalı 8 yıl önce Şikayet Et
    siz anadolu takımlarını yenin ezikler mağubiyetiniz galibiyetinizden çok.Biz 3 puan cepte diye görüyoruz sizi keklikler :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle