Çinliler’in Ersan aşkı dinmiyor

Beşiktaş'ın başarılı stoperi Ersan Gülüm, Çin kulüplerinin gözbebeği olmaya devam ediyor.

Çinliler’in Ersan aşkı dinmiyor
Çinliler’in Ersan aşkı dinmiyor
GİRİŞ 18.12.2015 10:06 GÜNCELLEME 18.12.2015 10:06

Beşiktaş’ın başarılı stoperi Ersan Gülüm, sezon başında olduğu gibi devre arası transfer döneminde de Çin kulüplerinin gözbebeği olmaya devam ediyor. Avustralya vatandaşı olması sebebiyle Çin Ligi’nde yerli statüsünde oynama ayrıcalığı olan 28 yaşındaki savunmacı için farklı kulüpler adına menacerlerden teklif yağıyor. Siyah-Beyazlı yönetimin transferde kapıyı 5 milyon Euro’dan açacağı öğrenildi. Ersan’ın da yakın çevresine Çin Ligi’nde oynamaya sıcak baktığını söylediği ileri sürülüyor. 

3 yıldıza teklif yağıyor

Kartal’da bu sezon kadroya girmekte zorlanan oyunculara talep gün geçtikçe artıyor. Antalyaspor ve Bursaspor, Serdar Kurtuluş; Eskişehirspor ise Mustafa Pektemek ve Ramon Motta için Siyah-Beyazlı kulübün kapısını çaldı. Eskişehir teknik patronu Samet Aybaba’nın yönetimden özellikle Mustafa’nın alınması için istekte bulunduğu öğrenildi.

Kaptan Tolga dönüyor

Siyah-Beyazlılar’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki Sporting Lizbon karşılaşmasında yediği hatalı goller yüzünden taraftarlar tarafından yoğun eleştiri yağmuruna tutulan Tolga Zengin, bel ağrısı yüzünden Galatasaray derbisinde forma giyememişti. Tolga, Kartal’ın bugünkü idmanıyla çalışmalara tekrar başlayacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in görev vermesi durumunda ise tecrübeli kalecinin Osmanlıspor’a karşı 11’de oynamasında bir engel bulunmuyor.