Şenol Güneş'ten küfür açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün oynanan Sivasspor maçı sırasında küfür ettiğine dair iddialara açıklama getirdi.

Şenol Güneş'ten küfür açıklaması!
Şenol Güneş'ten küfür açıklaması!
GİRİŞ 23.11.2015 16:52 GÜNCELLEME 23.11.2015 16:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş'in Beşiktaş resmi internet sitesinden yaptığı açıklama şöyle;

22 Kasım 2015 tarihinde Beşiktaş ile Sivasspor arasında oynanan müsabakayı, kulüp teknik sorumlusuna ayrılmış olan bölümden takip ederken, bizim bulunduğumuz alana doğru bir hareketlenme gördüm. Müsabaka atmosferi ve heyecanı içinde o anda tam olarak nedenini anlayamadığım hadise; Sivasspor yardımcı antrenörünün ve daha sonra Sivasspor yöneticisi olduğunu öğrendiğim bir şahsın, bizim alanımıza ve kadromuza, fiziksel ve sözlü müdahalesine dönüştü.
 
O anda cereyan eden hadisenin ayrıntılarını; maç ve olay anının gerilimi nedeniyle net olarak hatırlamıyorum. Bize karşı sarf edilen sözlerin niteliği ne olursa olsun, ağzımdan yanlış bir kelime çıktıysa, kamuoyundan özür diliyorum.
 
Sivasspor Teknik Direktörü Sayın Okan Buruk’la aramızda herhangi bir gerilim yaşanmamıştır. Kendisi, olayları yatıştırıcı yönde tavır ve tutum göstermiştir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
Şenol Güneş
Futbol A Takım Teknik Direktörü

YORUMLAR 7
  • efe 8 yıl önce Şikayet Et
    ettiysem ne bak lig tv den maç yayınına herkes gördü seni bişey sanardık
    Cevapla
  • kartal 8 yıl önce Şikayet Et
    hocam bu yorum yapan arkadaşların hiç biri küfür etmez sigara içmez gıybet yapmaz hepsi birer pırlantadır seni eleştirmekte sonuna kadar haklılar:) Yorum yapan gençler geçen sene beşiktaşa yapılan haksızlıklara ne tür tepki verdiniz
    Cevapla
  • çetin 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen var ya sen. O kadar kötü bir insansın ki. Ettim demiyorsun da ettiysem özür dilerim diyorsun.
    Cevapla
  • salih 8 yıl önce Şikayet Et
    sadece işinize geleni hatırlıyorsunuz hakemlerle neriye kadar gidebileceksiniz geçen sene gibi son haftalar ellerinizle teslim edeceksiniz
    Cevapla
  • Osmanlı Kartalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen kafayı mı yedin. Geçen sene sezon başında FB ve GS olmadık puanlar kazandı sezon başında. Aç arşivleri oku. fb VE gs hakemlerle yarışın içinde kaldı BJK son haftalarda kendi hataları ile şampiyonluktan oldu. Aklını başına topla önce adam ol, sonra oku, sonra yorum yaz.
    Cevapla
  • Vysl 8 yıl önce Şikayet Et
    İstesek de Şenol hoca hakkında eskisi gibi düşünmeyiz. Geç ti o tren
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle