Beşiktaş'ta Alexander Milosevic krizi!

Beşiktaş'ta Alexander Milosevic'in önceki gün İsveç Milli Takımı'na çağrılmasının ardından yönetim, Şenol Güneş'e isyan bayrağını açtı.

Beşiktaş'ta Alexander Milosevic krizi!
Beşiktaş'ta Alexander Milosevic krizi!
GİRİŞ 18.11.2015 12:40 GÜNCELLEME 18.11.2015 12:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Devre arasında stoper transferi yapmayı planlayan Beşiktaş’ta, Alexander Milosevic’in önceki gün İsveç Milli Takımı’na çağrılmasıyla birlikte, Şenol Güneş ile yönetim arasında sert tartışmalar yaşanmaya başladı.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in ısrarına rağmen stoper takviyesi konusunda kararsızlık yaşayan bazı yöneticilerin, “Elimizde İsveç’in stoperi varken neden devre arasında savunmacı arıyoruz? Milosevic’i birçok talibi varken biz transfer etmiştik” yorumunu yaptıkları ortaya çıktı.

Pedro Franco ayrılsa bile takımda 3 stoperin olacağına vurgu yapan siyah-beyazlıların, Veli Kavlak ve Tolgay Arslan’ın en geç sezonun ikinci yarısında forma giymeye başlayacak olmalarına da vurgu yaptıkları ifade edildi.

Veli ve Tolgay’ın dönmesiyle takım içindeki rekabetin en üst seviyeye çıkacağını dile getiren siyah-beyazlıların, “Onlar dönünce Atiba ve Necip’ten stoperde de yararlanabiliriz. Ayrıca Tosic ve Serdar da savunmanın ortasında görev yapabilir” diye konuştukları vurgulandı.

YORUMLAR 7
  • Golden 8 yıl önce Şikayet Et
    "Veli ve Tolgay’ın dönmesiyle takım içindeki rekabetin en üst seviyeye çıkacağını dile getiren siyah-beyazlıların, “Onlar dönünce Atiba ve Necip’ten stoperde de yararlanabiliriz. Ayrıca Tosic ve Serdar da savunmanın ortasında görev yapabilir” diye konuştukları vurgulandı." yukarıdakileri bir yönetici dediyse hedefi şampiyonluk ve avrupada başarı değil anlaşılan!
    Cevapla
  • İsmail 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle olumsuz haberlerle Beşiktaş'ın yükselişini durdurmak istiyorlar yok böyle birşey gölge etme yin başka ihsan istemez
    Cevapla
  • EROL 8 yıl önce Şikayet Et
    Kaynak yok Haberi yapan İsim yok. Beşiktaş iyi gidiyor ya başladılar... Ama stadda bitiyor alayınız gelse yıkamaz Beşiktaşı
    Cevapla
  • beşiktaşlı 8 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş iyi gidince yine medya başladı. çünkü sadece gs ve fb şampiyon olsun istiyorlar. böyle bir futbol düzeni dünyada yok. yazıklar olsun
    Cevapla
  • oflu 8 yıl önce Şikayet Et
    madem cok biliyordunuz gecseydiniz takımın başına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle