Gomez'in korktuğu başına geldi!

Alman Milli Takımı’nda Fransa karşısında milli formayı giyen Mario Gomez, adeta ‘terörden kaçayım’ derken terörün göbeğine düştü.

Gomez'in korktuğu başına geldi!
Gomez'in korktuğu başına geldi!
GİRİŞ 15.11.2015 15:30 GÜNCELLEME 15.11.2015 15:30

Siyah-beyazlı yönetim, Alman oyuncuyla yaptığı transfer görüşmelerinde, o dönem Suruç patlaması yüzünden, Gomez’i güçlükle ikna edebilmişti. Suruç’taki olayın ardından ortaya çıkan terör tablosu nedeniyle, Türkiye’ye gelme konusunda tedirgin olan Gomez’in, yıl sonunda ayrılabilme opsiyonunu bu yüzden koydurduğu öğrenildi.

Türkiye güvenilir ülke

İtalya’da yapılan görüşmelerde, Gomez’in bu endişesine hak veren siyah-beyazlı yöneticilerin ise o dönem “Maalesef terör dünyanın her yerinde var. Buna rağmenİstanbul ve Türkiye güvenilir bir ülke. Ülkemizde birçok yabancı futbolcu oynuyor” ifadelerini kullanmıştı.

İşte bu korkularla Türkiye’ye gelen Mario Gomez, Paris’teki terör saldırılarının ortasında kaldı. Önceki gece yaşanan olaylar nedeniyle, sürekli Mario Gomez ile irtibat halinde olan siyah-beyazlı yöneticilerin, “İnanılacak gibi değil, Türkiye’den çekiniyordu; ama terör Fransa’da karşısına çıktı” şeklinde konuştukları öğrenildi.

Morali çok kötü

Terör ihtimaline karşı sezon sonunda ayrılma opsiyonunu sözleşmesine koyduran fakat takımdan ayrılmaya sıcak bakmayan Mario Gomez’in, Paris’te yaşananlardan dolayı moralinin çok kötü olduğu bildirildi. Yoğun güvenlik önlemleri altında dün takım arkadaşlarıyla Frankfurt’a dönen Alman oyuncuyla görüşen Beşiktaş Yönetimi ile siyah-beyazlı oyuncular, Gomez’e geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

KAYNAK: MİLLİYET