Alexander Milosevic kulüp arıyor!

Alexander Milosevic formaya hasret kalınca gemileri yaktı, devre arası için kulüp aramaya başladı.

Alexander Milosevic kulüp arıyor!
Alexander Milosevic kulüp arıyor!
GİRİŞ 14.11.2015 13:19 GÜNCELLEME 14.11.2015 13:19

Slaven Bilic’in raporu doğrultusunda geçen sezon İsveç’in AIK takımından transfer edilen Alexander Milosevic, Avrupa Ligi’nde 3, ligde 1, Türkiye Kupası’nda da 2 maçta forma giymiş ardından U21 takımına gönderilmişti. 

Şenol Güneş’in de gözüne giremeyen 23 yaşındaki stoper,Ersan Gülüm’ün cezalı olması nedeniyle Kasımpaşa maçında bu sezon ilk kez forma şansı bulmuştu. Ancak 74 dakika sahada kalan İsveçli defans oyuncusu, performansı ile hayal kırıklığı yaratmıştı...

O karşılaşmanın ardından bir daha takıma giremeyeceğini anlayan Milosevic, ayrılma kararı aldı. 

Siyah-Beyazlı formayı giyemediği için İsveç Milli Takımı’na da seçilemeyen Milosevic’in, menajeri ile görüştüğü ve devre arasında kendisine kulüp bulmasını istediği öğrenildi. Ülkesi İsveç’in EURO 2016 PlayOff turunda Danimarka’yı elemesi halinde Fransa’da olma planları yapan ve bunun için de düzenli oynaması gerektiğini bilen Milosevic, Beşiktaş Yönetimi’ne ayrılmak istediğini iletti.

23 yaşındaki oyuncunun bazı Fransız ekipleri ile görüştüğü ifade edilirken, yönetimin UEFA’ya verilen sözler ve ‘bir oyuncu gitmesi halinde transfer yapma’ durumunu göz önünde bulundurarak bonservis konusunda Milosevic’e kolaylık sağlayacağı belirtildi.

KAYNAK: (HABERTÜRK)