Gomez: Galatasaray'ı da yeneriz

Mario Gomez, maçın ardından yaptığı açıklamada herkesi yenebileceklerini söyledi ve "Buna Fenerbahçe de Galatasaray da dahil" dedi.

GİRİŞ 27.09.2015 23:13 GÜNCELLEME 27.09.2015 23:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'a galibiyeti getiren oyuncuların başında gelen Mario Gomez, maçın ardından yaptığı açıklamada herkesi yenebileceklerini söyledi ve "Buna Fenerbahçe de Galatasaray da dahil" dedi.

İşte Gomez'in açıklamaları:

"Gerçekten çok yoğun bir maç oldu. Hem fiziksel hem de duygusal olarak... Gerçekten çok iyi mücadele ettik. Oyun 2-2'ye gelince çok zor hale geldi. Oradan dönmek kolay değildir, fiziksel olarak çok yıpratır. Ama biz yine devam ettik, sonucunda da kazandık. Şampiyon oyuncular gibi el ele tutuştuk ve kazandık.

Herkesi yenebiliriz. Buna Fenerbahçe de Galatasaray da dahil. Bu tip maçlarda taraftarların desteğiyle çok iyi işler yapabiliriz. Bugün futbol anlamında çok iyi bir oyun ortaya çıktı. İki takım oyuncuları da savaştı. Maçtan sonra da büyük bir saygı çerçevesinde futbolcular el sıkıştı, bu gerçekten güzeldi."

YORUMLAR 5
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğru... ancak O Hakemle yenersiniz?.:)
    Cevapla
  • vatandaş recep 8 yıl önce Şikayet Et
    Dabi dabiiii.. Ninen de öyle diyordu.......:)) Her gördüğün sakallıyı deden zannetme.. G.S. I ağzına alırken kırk defa düşün..Sonra boğazını alır yutamazsın.....
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray, fenere benzemez kocum.
    Cevapla
  • shbz" 8 yıl önce Şikayet Et
    Gomez de podolskiye
    Cevapla
  • ev sahibi 8 yıl önce Şikayet Et
    doğru benzemez gs yi ezip geçeriz. zaten futbol oynadığıda yok bu sene
    Cevapla