Şenol Güneş kararını verdi! Ozzie mi, Q7 mi?

Ricardo Quaresma'nın son haftalardaki formsuz görüntüsünün Gençlerbirliği maçında tavan yapması sonrasında Şenol Güneş kararını verdi.

Şenol Güneş kararını verdi! Ozzie mi, Q7 mi?
Şenol Güneş kararını verdi! Ozzie mi, Q7 mi?
GİRİŞ 23.09.2015 09:52 GÜNCELLEME 23.09.2015 09:52

Siyah-Beyazlılar’ın önceki günkü Gençlerbirliği mücadelesine ilk 11’de başlayan Ricardo Quaresma, sergilediği performansla beklenin altında kalmıştı.

İlk yarıda üst üste yaptığı top kayıpları ve bireysel oyunlarıyla tepki çeken yıldız futbolcu, ikinci yarıda yerini Cenk Tosun’a bırakmıştı. Teknik direktör Şenol Güneş’in; Başakşehir ve Skenderbeu karşılaşmalarındaki etkisiz görüntüsüne önceki akşam da devam etmesi sebebiyle Quaresma’yı pazar günü Fenerbahçe derbisinde yedek kulübesine çekmeyi planladığı öğrenildi.

Atiba’yla beraber görev yapacak

Takımının Gençlerbirliği karşısında sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılması sebebiyle üzgün olan teknik direktör Şenol Güneş’in, pazar günkü derbide Ricardo Quaresma’nın yerine Oğuzhan Özyakup’a forma vereceği bildirildi. Başakşehir mücadelesinde sol baldır adalesinde yırtık oluşan ve bundan dolayı takımının; Skenderbeu ile Gençlerbirliği karşılaşmalarında görev yapamayan genç oyuncuyla ilgili olarak sağlık ekibinden olumlu rapor alan Güneş’in; Sarı-Lacivertliler karşısında ön libero hattını Atiba ve Oğuzhan’ın üzerine kuracağı ifade edildi.

Bayramlaşma töreni pazar günü

Beşiktaş’ta bayramlaşma töreninin programı belli oldu. Dün konuyla ilgili olarak kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Geleneksel bayramlaşma töreni; pazar günü saat 11.00’de BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Divan Kurulu Lokali’nde gerçekleştirilecektir” denildi.