Dev transfere son anda Mourinho engel olmuş!

Beşiktaş’ın gündeminde yer alan Nijeryalı orta saha oyuncusu John Obi Mikel’in transferinin neden gerçekleşmediği gün yüzüne çıktı.

Dev transfere son anda Mourinho engel olmuş!
Dev transfere son anda Mourinho engel olmuş!
GİRİŞ 02.09.2015 16:39 GÜNCELLEME 02.09.2015 16:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Chelseali futbolcunun Türkiye temsilcilerinden Mesrun İzzet, “Mourinho bırakmadı. Bu nedenle Obi’nin Beşiktaş’a transferi gerçekleşmedi” dedi.
 
BEŞİKTAŞ, CHELSEA’YLE ANLAŞMIŞTI
 
İzzet, “Çocuk Türkiye’ye gelmeyi çok istedi. Chelsea bir defansif orta saha oyuncusu transfer etmek istiyordu, fakat alamadılar. Bu nedenle Jose Mourinho son dakikada Obi Mikel’in ayrılığını engelledi. O transfer olmadığı için Mikel’in Beşiktaş’a transferi olmadı. Pogba’nın da Chelsea’yi transferi söz konusuydu. İlk planda Beşiktaş, Chelsea’yle oyuncunun 1 yıllık kiralık olarak transferi konusunda anlaşmıştı. Futbolcunun istediği ücrette yüksekti. Bu konuda uzun süren görüşmeler yapıldı. Sonunda ortak yol bulundu; ama bu kez de Mourinho faktörü devreye girdi. İstediği transfer olmayınca, Obi’nin Beşiktaş’a gitmesini engelledi” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: RADYOSPOR
YORUMLAR 2
  • fuat 8 yıl önce Şikayet Et
    Yazıyı gözyaşları ile okudum.Bu zulmü,bu acı gerçeği görmezden gelen insan değildir.Kapalarını kapatan Ey Avrupa Ey Medeniyetin beşiği ! bu utanç sizin.
    Cevapla
  • muhammed 8 yıl önce Şikayet Et
    konuyla ilgisi yok ama yine de diyim mourinho candır :)
    Cevapla