Beşiktaş'tan flaş Quaresma kararı

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'tan flaş Quaresma kararı
Beşiktaş'tan flaş Quaresma kararı
GİRİŞ 23.08.2015 01:06 GÜNCELLEME 23.08.2015 01:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Karşılaşmayı değerlendiren Metin Albayrak, "Bazen biz, bazen Trabzonspor iyi oynadı. Kaybettiğimiz için üzüntülüyüz. Önümüze bakacağız" dedi.

Hakem Ali Palabıyık'ın kararlarını eleştiren Albayrak, "Biz takım kurmakla görevliyiz. Hakemlerin performansını iyi yapacak mekanizma bilzer değiliz. Kamuoyunun gözü önünde oldu. hakemlerin orada olma sebebi adalet dağıtmak. Daha ilk başta böyle başlarsa bu ligin sonu gelmez. Türkiye'de kurumlar ve kişiler özür dilemeli. Özür dilemek de bir erdemdir. Çünkü emekler var. hedefler çok yukarıda, büyük yatırımlar yapılıyor ve beklentiler çok yukarıda. Artık hakemleri konuşmamalıyız. Önce futbol olmalı" açıklamasını yaptı.

''QUARESMA'YA CEZA VERECEĞİZ''

Maç sonu "Quaresma maçın kaderini etkiledi?" sorusuna cevap veren Albayrak, "Bunu böyle diyemezsiniz, bunu böyle diyince olmaz. Bu futbolun içerisinde var. Bir kişiye bağlamamak lazım. Yenilirseniz takım halinde yenilirsiniz. kazanmak için çıktık, çok pozisyon bulduk ama olmadı. Taraftalarımızdan özür diliyoruz. Moraller bozulmasın, bu takım ve teknik ekip, bunların altından kalkabilecek güçte. Bizi desteklemeye devam etsinler" diye konuştu.

Albayrak, Beyaz TV canlı yayınında ise, "Quaresma'ya ceza vereceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler ilk hafta Biçerdöver Bjk ye başladılar Trabzon da bir Şeyler öğrenmiş masa ile ilgili
    Cevapla
  • HALİLHALİl 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakeme veryansın edeceğinize, Q7 diye diye göklere çıkarttığınız, futbolcu karalamasına ceza verin. Daha ilk sarıkartta direk atmalıydı Hakem.. Ama bir gol attıya o gol artık ayın golüde seçilir, Q7 nizde sezon boyu yatsada parasını alır, bu gol ona bir yıl yeter.. Siz Q7 Transfer yapmadınız Başınıza Püsküllü bir bela aldınız...Hadi kurtulun bakalım kurtulabilecekmisiniz..5 milyon euro tazminat öderseniz kurtulursunuz.. Nedense yaptığınız bomba Transferler hep elinizde patlıyoor...
    Cevapla
  • yattara 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakeme laf yapacaniza hatayi kendinizde arasaniz olmazmi yenilen takim hemen bi hakeme cemkiriyor siz 5 gol attinizda hakem 3 mu verdi ayrıca quaresmanin golü kural hatasi bunu niye gormuyon ya
    Cevapla