İşte Tosic'in Beşiktaş'a maliyeti

Beşiktaş'ın 2015-2016 sezonu için ilk transferi Dusko Tosic...

İşte Tosic'in Beşiktaş'a maliyeti
İşte Tosic'in Beşiktaş'a maliyeti
GİRİŞ 01.06.2015 09:29 GÜNCELLEME 01.06.2015 09:30

3 yıl formasını giydiği G.Birliği’yle sözleşmesi sona eren ve siyah-beyazlı takımla anlaştığı açıklanan Sırp futbolcuyla yapılan kontratın detayları da ortaya çıktı. 
 
Tosic, Başkent temsilcisinde yıllık 600 bin Euro garanti ücret alıyordu. Beşiktaş’ta ise bu rakam 850 bin Euro’ya yükselecek. 2 yıllık sözleşmeye imza atan 30 yaşındaki sol bekin maç başı ücreti ise siyah-beyazlı takımdaki birçok futbolcu gibi 10 bin Euro olacak. 
 
Tecrübeli futbolcunun transferinde siyah-beyazlılaraSlaven Biliç’in de menajeri olan ve son dönemde Atiba Hutchinson, Michael Eneramo ve Daniel Opare gibi isimlerin alınmasında etkin rol oynayan Ertan Göksu’nun aracı olduğu öğrenildi. 
 
ERSAN VE MOTTA’DAN DAHA AZ KAZANACAK
 
Transferinin  duyurulmasından sonra hakkında hep olumlu sözler söylenen ve özellikle profesyonelliği ön plana çıkarılan Tosic’in mevkiinde Beşiktaş’ta Ramon Motta var. Brezilyalı futbolcunun yıllık garanti ücreti gelecek sezon 1.1 milyon Euro olacak. Öte yandan Tosic aynı zamanda sol stoper olarak da görev yapabiliyor. Kartal’da bu pozisyonda genel olarak görev yapan isim Ersan Gülüm’ün ücreti ise 1.2 milyon Euro.