Ergin Ataman mağlubiyet sonrası öfke patlaması yaşadı! Masaya vurarak toplantıyı terk etti
Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Olympiakos'a mağlup oldukları mücadelenin ardından basın toplantısında adeta sinir krizi geçirdi. Hakem kararlarına tepki gösteren Ataman, masaya vurarak toplantıyı terk etti.
Yunanistan Basketbol Ligi final serisinin ilk maçında Panathinaikos, Olympiakos'a 82-76 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, kararlarına ateş püskürdü.
'FİNAL SERİLERİ DİZİ GİBİ GEÇİYOR'
Basın toplantısında konuşan tecrübeli koç, Yunanistan Ligi'ndeki atmosferi televizyon dizilerine benzetti. Tecrübeli çalıştırıcı, "Türkiye'de çok sayıda ünlü haftalık dizi var. Her hafta insanlar bu dizilerin yeni bölümünü izliyor. Siz Yunanların da her hafta dizi izlemeyi sevdiğinizi biliyorum. Burada final serileri tıpkı bir dizi gibi geçiyor." sözlerini sarf etti.

'GERÇEK SKOR 29-5'
Hakem kararlarına tepki gösteren Ataman, serbest atış sayılarına dikkat çekti. Ataman, "Maç sonucu 82-76 yazıyor ama hayır, bu yanlış. Gerçek skor 29-5. Olympiakos 29, biz ise sadece 5 serbest atış kullandık." dedi.
MASAYA VURDU
Ergin Ataman, açıklamalarının ardından gazetecilerden soru almadan masaya vurdu ve basın toplantısını terk etti. Bu anlar, sosyal medyada viral oldu.
-
Cemal 1 hafta önce Şikayet EtDevamke, çok iyi gidiyorsun,Beğen
-
Konyali 80 1 hafta önce Şikayet EtSenin artık son kullanma tarhin geçti.. Senin gideceğin tek yer Gs,dir. Orası tam sana göre...Beğen Toplam 3 beğeni
-
Ayyildizim 1 hafta önce Şikayet EtNe isin var elin yunaninda gel ulkene gec efesin basinaBeğen Toplam 4 beğeni
-
Hasan 1 hafta önce Şikayet EtMilli takıma geç.Beğen Toplam 3 beğeni
-
haklı 1 hafta önce Şikayet Et29 a 5 şaibeli. çok fark var.Beğen Toplam 7 beğeni