İslamiyet'i seçen NBA'in yıldızı, Gazze'de öldürülen gazetecileri unutmadı

Daha önce Gazze ve Filistin'e desteğiyle gündeme gelen 33 yaşındaki yıldız, Gazze'deki soykırıma dikkati çekmek için bir basın toplantısında kefiye takmıştı.

GİRİŞ 16.02.2026 10:07 GÜNCELLEME 16.02.2026 11:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dallas Mavericks forması giyen ABD'li basketbolcu Kyrie Irving, NBA All-Star maçında Gazze'de öldürülen gazetecilere destek mesajı içeren bir tişörtle görüntülendi.

ABD'nin Los Angeles şehrinde oynanan NBA All-Star maçını izleyen Irving'in üzerinde "Press (Basın)" yazılı tişörtü giydiği görünürken tişörtün iç kısmında ise "Dünyaya gerçekleri gösteren Gazze'deki sevgili gazetecilerimize ithaf edilmiştir" ifadesi yer aldı.

Tişörtün iç kısmında 'Dünyaya gerçekleri gösteren Gazze'deki sevgili gazetecilerimize ithaf edilmiştir' yazıyor.

Daha önce Gazze ve Filistin'e desteğiyle gündeme gelen 33 yaşındaki yıldız, Gazze'deki soykırıma dikkati çekmek için bir basın toplantısında kefiye takmıştı.

Kyrie Irving, bir basın toplantısında kefiye ile oturuyor.
Irving, 2021'de İslamiyet'i seçtiğini ve oruç tutup namaz kıldığını açıklamıştı.

https://spor.haber7.com/basketbol/haber/3604709-yuz-karasi-lebron-james-israil-ile-ilgili-sadece-guzel-seyler-duydum

KAYNAK: AA
Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • Misafir 6 saat önce Şikayet Et
    Hidayet ve istikamet üzere daim olasın inşaallah.
    Cevapla