İlkan Karaman'ın ölümünde kahreden detaylar!

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman’a yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarptı. Karaman hayatını kaybederken, olay yerinden kaçan sürücü Emre Ali Önder, kazanın ardından 2 saat sonra yakalandı. Sürücü 1.16 promil alkollü çıktı.

İlkan Karaman'ın ölümünde kahreden detaylar!
İlkan Karaman'ın ölümünde kahreden detaylar!
GİRİŞ 09.09.2024 10:44 GÜNCELLEME 09.09.2024 10:44
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

İzmir’de yaşayan ve Basketbol Süper Ligi’nde yıllardır birçok takımda forma giyen, aynı zamanda bir dönem A Milli Takım’da da oynayan İlkan Karaman (34), Muğla’nın Datça ilçesinde ev kiraladı. Karaman, önceki gün eşyalarını Datça’ya taşıdı. Gün boyunca yeni evine eşyalarını yerleştiren Karaman, gece arkadaşıyla dışarı çıktı. Karaman, bir akaryakıt istasyonunun önünden dün 02.30 sıralarında yolun karşısına geçmek istedi ancak inşaat mühendisi Emre Ali Önder’in (30) kullandığı 48 AIJ 713 plakalı otomobilin çarpmasıyla yola savruldu. Ağır yaralanan Karaman, kaldırıldığı Marmaris Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanlarının müdahalesine rağmen kurtarılamadı.



1.16 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Kazanın ardından otomobili terk ederek ayrılan Önder, 2 saat sonra Datça Devlet Hastanesi önünde yakalandı. Muayenesinde 1.16 promil alkollü olduğu belirlenen Emre Ali Önder, tutuklandı.



İlkan Karaman, Türkiye'de Tofaş, Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem, Beşiktaş, İstanbul BB, Büyükçekmece, Petkim, Yalovaspor, Manisa BB ve Çayırova formalarını giymişti.


BEŞİKTAŞ'TAN BAŞSAĞLIĞI

Karaman'ın vefatı hakkında açıklama yapan Beşiktaş, "2016-2017 sezonunda formamızı giymiş milli basketbolcu İlkan Karaman'ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerini kullandı.



FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI

Fenerbahçe ise İlkan Karaman'ın vefatı için, "2012-2014 yılları arasında formamızı giyen milli sporcumuz İlkan Karaman'ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve basketbol camiasına başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerini kullandı.



KARŞIYAKA'DAN BAŞSAĞLIĞI

Karşıyaka'dan yapılan açıklamada ise "Takımımızın 2011-2012 ve 2018-2019 sezonlarında formasını başarıyla terleten İlkan Karaman'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ve Türk basketbol camiasına başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz." denildi



TOFAŞ'TAN BAŞSAĞLIĞI

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, hayatını kaybeden 34 yaşındaki milli basketbolcu İlkan Karaman için taziye mesajı yayımladı. Kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Altyapımızdan yetişen, 2008-2011 ve 2022-2023 sezonlarında takımımızın formasını giyen İlkan Karaman'ı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Başımız sağ olsun." ifadeleri kullanıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 55
  • osmanoğlu2023 1 hafta önce Şikayet Et
    her alköllünün arabası bir ay alınsın! devlet bu konuda neden korkak?
    Cevapla
  • Yorumcunun biri 1 hafta önce Şikayet Et
    sivil anayasa için chp ile uzlaşma bekliyorsanız bu faydasızları daha çok beklersiniz
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Lanet olsun içki içenlere lanet olsun müslüman ülkede içkiye zinaya ve faize göz yumanlara
    Cevapla
  • Bozkurt 1 hafta önce Şikayet Et
    Sarhoş adamı ezmiş cinayet
    Cevapla
  • Sami 1 hafta önce Şikayet Et
    alkol satışı yasaklanmadıkça bu kötü olaylar devam eder.. yada alkoliklere ağır ceza. verilmeli..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle