Fenerbahçe'nin Larkin savaşı! Kesenin ağzını açtılar

Anadolu Efes ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek Shane Larkin'e Fenerbahçe Beko talip oldu. Sarı-Lacivertliler, Birleşik Amerikalı oyuncuya 3 yıllık kontrat teklifinde bulundu.

Fenerbahçe'nin Larkin savaşı! Kesenin ağzını açtılar
Fenerbahçe'nin Larkin savaşı! Kesenin ağzını açtılar
GİRİŞ 17.04.2024 19:58 GÜNCELLEME 17.04.2024 19:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

EuroLeague'deki temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, çok önemli bir ismin transferi için karşı karşıya geldi.

Inside EuroLeague'in haberine göre; Fenerbahçe Beko, 2018'den bu yana Anadolu Efes forması giyen ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Shane Larkin'e 3 yıl için 10 milyon dolarlık bir sözleşme teklif etti.

Bu teklife henüz olumlu geri dönüş yapmayan 31 yaşındaki basketbolcu, kulübü Anadolu Efes'ten haber beklemeye başladı.

Anadolu Efes bırakmak istemiyor

Geçtiğimiz günlerde EuroLeagueTime paylaştığı haberde Anadolu Efes'in 1.82'lik oyun kurucuya 2 yıl için 6 milyon dolarlık yeni bir sözleşme teklif ettiğini belirtmişti.

Anadolu Efes'in 2 yıllık sözleşme önerisine sıcak bakmayan oyuncunun daha uzun süreli bir kontrat talep ettiği iddia edildi.

Anadolu Efes'le 2021-2022'de üst üste iki defa EuroLeague şampiyonluğu yaşayan takımın kilit isimlerinden biri olan Shane Larkin, bu sezon da takımın yıldızı oldu.

Birleşik Amerikalı oyuncu, forma giydiği 34 maçta; 16.8 sayı, 5.1 asist, 2.9 ribaunt, 1.1 top çalma ortalamaları başarılı bir performans ortaya koydu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • ali 1 hafta önce Şikayet Et
    bu yaşta işe yaramaz
    Cevapla
  • cengiz 1 hafta önce Şikayet Et
    Değmez yaşlandı artık, kar bırakmaz...
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    o paraya daha iyisi bulunur.
    Cevapla