Bakan Bak'tan Beşiktaş'a tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanş mücadelesinde İngiltere’nin London Lions ekibine yenilerek Avrupa İkincisi olan Beşiktaş BOA için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Bak'tan Beşiktaş'a tebrik
Bakan Bak'tan Beşiktaş'a tebrik
GİRİŞ 11.04.2024 09:28 GÜNCELLEME 11.04.2024 09:28

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanş mücadelesinde İngiltere’nin LondonLions ekibine yenilerek Avrupa ikincisi olan Beşiktaş BOA’yı yayımladığı mesajla kutladı.

Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

“İngiltere’nin başkenti Londra’da oynanan Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanş maçında London Lions ile karşılaşan ve Avrupa ikincisi olan Beşiktaş BOA’yı sergilemiş olduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Siyah beyazlı temsilcimizin gelecek yıllarda Avrupa Şampiyonu olacağına yürekten inanıyor, Beşiktaş BOA takımına başarılar diliyorum.”

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.