Taraftarla tartışıp küfür etti! Galatasaray biletini kesti

Galatasaray Ekmas, Dijon maçında taraftarla tartışan başantrenör Zvezdan Mitrovic ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Taraftarla tartışıp küfür etti! Galatasaray biletini kesti
Taraftarla tartışıp küfür etti! Galatasaray biletini kesti
GİRİŞ 31.01.2024 16:52 GÜNCELLEME 31.01.2024 17:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Dijon maçında 25 sayılık üstünlüğü koruyamayan Galatasaray Ekmas'ta ayrılık yaşandı.

Sarı-kırmızılı takım, Karadağlı başantrenör Zvezdan Mitrovic ile yolların ayrıldığını açıkladı. 

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2022/23 sezonu son bölümünden itibaren Galatasaray Ekmas Başantrenörü olarak görev yapan Zvezdan Mitrović ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Geçtiğimiz sezon Mayıs ayında getirildiği Erkek Basketbol A Takım Başantrenörlüğü görevi süresince kulübümüze vermiş olduğu emekler için Zvezdan Mitrović'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." 

NELER YAŞANDI?

Galatasaray Ekmas Erkek Basketbol Takımı, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu J Grubu ikinci maçında konuk ettiği Fransa temsilcisi JDA Bourgogne Dijon’a 96-93 mağlup oldu.

Maçın ardından Başantrenör Zvezdan Mitrovic’in istifasını isteyen sarı-kırmızılı taraftarlarla, Mitrovic arasında tartışma yaşandı.  Bu sırada Mitrovic, kendisine tepki gösteren taraftarlara karşılık verince tartışma yaşandı. Galatasaray çalışanları tecrübeli başantrenörü soyunma odasına götürdü.

MİTROVİC'İN KARNESİ

Galatasaray, Başantenör Zvezdan Mitrovic yönetiminde toplam 33 resmi karşılaşmaya çıktı ve 17 galibiyet, 16 mağlubiyet aldı.

Mitrovic, Galatasaray ile Basketbol Süper Ligi'nde 23, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde de 10 olmak üzere toplam 33 resmi karşılaşmaya çıktı. Mitrovic yönetimindeki sarı-kırmızılılar, 17 galibiyet alırken, 16 maçta da parkeden mağlubiyetle ayrıldı.

Galatasaray ligde bu sezon 9 galibiyet, 9 mağlubiyetle 8. sırada yer alıyor. FIBA Şampiyonlar Ligi’nde ise G Grubu’nu 3 galibiyet, 3 mağlubiyetle 3. sırada tamamlayan Cimbom, play-in oynayarak son 16 turuna kaldı. Sarı-kırmızılılar son 16 turunda J Grubu’nda çıktığı 2 karşılaşmayı da kaybetti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • cerrah paşalı 3 ay önce Şikayet Et
    adam gerçekleri konuştu kovuldu..eee alavere dalavereci olmassan gs klübünde barınamassın..
    Cevapla
  • berk 3 ay önce Şikayet Et
    Ülkemizde çoğunluğu beyaz yakalılardan oluşan yarı-cahil bir zümre giderek çoğalıyor. Üç beş kişilik kendi ailelerini bile yönetmekten aciz bu kesim, her şeyi biliyor, her konuda ahkam kesiyor, hiç bir icraatı beğenmiyor ve her taşın altında bir melanetlik arıyor.
    Cevapla
  • gsli 3 ay önce Şikayet Et
    taraftarlara bu kadar hak tanımak doğru değil. transfere de karışıyorlar milleti yuhluyorlar kimseye rahat verdikleri yok.
    Cevapla
  • erdem 3 ay önce Şikayet Et
    25 sayıdan maç mı verilir pas yapsan kazanırsın
    Cevapla
  • Hadi Ordan 3 ay önce Şikayet Et
    Basketbolda tek bir şampiyonlar ligi var.O da eurolegue
    Cevapla