Bakan Bak'tan NBA All-Star oylamasında Alperen Şengün'e destek

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün için All-Star oylamasında destek için paylaşımda bulundu.

Bakan Bak'tan NBA All-Star oylamasında Alperen Şengün'e destek
Bakan Bak'tan NBA All-Star oylamasında Alperen Şengün'e destek
GİRİŞ 05.01.2024 17:25 GÜNCELLEME 05.01.2024 17:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

NBA’de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, All-Star oylamasında yer alan oyuncular arasında. Gençlik ve Spor Bakanı Bak, pivot Şengün için NBA All-Star oylamasında destek için sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Bakan Bak, paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi destek zamanı. Bugün Alperen’in All-Star olması için atacağımız her oy 3 sayı çizgisi gerisinden buzzer beater etkisinde. All-Star yükleniyor."

Ayrıca Bakan Bak, Alperen Şengün’e oy vermek isteyen vatandaşların “vote.nba.com/en” adresi üzerinden oylamaya katılabileceklerini hatırlattı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • xxx 3 ay önce Şikayet Et
    Şu gereksiz spora giden para
    Cevapla