Avrupa Ligi'nde haftanın MVP'si yine Shane Larkin!

Anadolu Efes formasını giyen ABD doğumlu Türk basketbolcu Shane Larkin, THY Avrupa Ligi'nde (EUROLEAGUE) haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Avrupa Ligi'nde haftanın MVP'si yine Shane Larkin!
Avrupa Ligi'nde haftanın MVP'si yine Shane Larkin!
GİRİŞ 09.12.2023 16:23 GÜNCELLEME 09.12.2023 16:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Anadolu Efes formasını giyen ABD doğumlu Türk basketbolcu Shane Larkin, THY Avrupa Ligi'nde geçen haftanın ardından bu hafta da en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Organizasyondan yapılan açıklamaya göre, 13. hafta karşılaşmalarında 41 verimlilik puanına ulaşan milli oyun kurucu, haftanın MVP'si unvanının sahibi oldu.

31 yaşındaki oyuncu, takımının konuk olduğu Almanya ekibi ALBA Berlin'i 97-89 mağlup ettiği maçta 32 sayı, 4'er ribaunt ve asist, 3 top çalmalık performans sergileyerek galibiyette başrolü oynadı.

DE COLO'YU YAKALADI

Kariyerinde 16. kez bu unvana layık görülen Larkin, bu alanda rekorun sahibi eski Fenerbahçe Beko oyuncusu Fransız Nando De Colo'yu da yakaladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Larkin de colo dan daha büyük oyuncu. Şu anda euroleaguenin en büyük yıldızı. Son 2 yıldır hem sakatlıklar hemde mental sıkıntılar yaşadı, buda onu baya geri itti. Bu sezon olması gerektiği gibi görüntüler vermeye başladı
    Cevapla