Başkan Erdoğan'la sohbet etmişlerdi! Ergin Ataman'dan açıklama geldi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan ziyaretinde Panathinaikos antrenörü Ergin Ataman ile sohbet etti.

Başkan Erdoğan'la sohbet etmişlerdi! Ergin Ataman'dan açıklama geldi
Başkan Erdoğan'la sohbet etmişlerdi! Ergin Ataman'dan açıklama geldi
GİRİŞ 07.12.2023 23:40 GÜNCELLEME 07.12.2023 23:40
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Panathinaikos Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Türk-Yunan dostluğu, spordaki rekabet ve basketbolun gelişimi üzerine konuştuklarını söyledi.

Ataman, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı için geldiği Yunanistan'da Atina Büyükelçiliği'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu.

Deneyimli başantrenör, buluşmayla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir süre sohbet ettik. Türk-Yunan dostluğu, spordaki rekabet ve Türk basketbolunun gelişimi üzerine çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Kendisiyle bir araya gelmekten mutlu oldum." ifadelerini kullandı.

Ataman, sosyal medyada yer alan ve buluşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Panathinaikos'a yeniden Fenerbahçe'yi yenebilsin diye geldim" ifadesini kullandığı iddialarını yalanlayarak, "Tamamen yalan. Hayal ürünü. Böyle haberlere itibar edilmemeli. Cumhurbaşkanımız ile Türk-Yunan dostluğu ve basketbol üzerine konuştuk." diye görüş belirtti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 18
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Bir gece ansızın gelmedik, zavallıları korkutmak istemedik, gündüz davul zurna ile gittik.
    Cevapla
  • Erhan 4 ay önce Şikayet Et
    Osmanlı rumuzlu kardeşim.. Erdoğan Netenyahu'yla bile görüşür. bu onun onunla dost kardeş müttefik olduğu anlamına gelmez. ülkemizin geleceği çıkarlarımız ülkenin bekaası için çiğ tavuk bile yenilir. boş yapma. dost düşman herkes kimin ne olduğunu biliyor. yanlış kişiler dediğin kim ya, size göre yanlış bize göre gayet yerinde. bizim o insanlarla bir sorunumuz yok.
    Cevapla
  • Ülkeci 4 ay önce Şikayet Et
    Yunanistana askeri helikopterle kaçan namussuzlar ne oldu? Askeri kılıklı vatan hainleri ne oldu? Onları istiyoruz.
    Cevapla
  • Y Y 4 ay önce Şikayet Et
    İki Efsanenin Atina Buluşması
    Cevapla
  • Makifb100 4 ay önce Şikayet Et
    gergin atamana asla inanmayın. yapmadım der, yapmıştır. küfür etmedim der etmiştir. söylemedim der söylemiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle