Fenerbahçe'den EuroLeague'de 4. mağlubiyet!

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'deki 9. maçında Maccabi Tel-Aviv'e 78-73 mağlup olarak 4. yenilgisini aldı.

Fenerbahçe'den EuroLeague'de 4. mağlubiyet!
Fenerbahçe'den EuroLeague'de 4. mağlubiyet!
GİRİŞ 17.11.2023 00:31 GÜNCELLEME 17.11.2023 00:32
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin 9. haftasında Sırbistan'da konuk olduğu İsrail temsilcisi Maccabi Playtika'ya 78-73 yenildi.

Sarı-lacivertli ekibin ev sahipliğinde İstanbul'da yapılması gereken 9. hafta karşılaşmayla ilgili İsrail'in Gazze'ye saldırısı nedeniyle yer değişikliğine gidildi. Müsabaka, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da Maccabi'nin ev sahipliğinde seyircisiz oynandı.

Mücadeleye iyi başlayan Fenerbahçe, Wilbekin, Tarık Biberoviç, Hayes-Davis ve Motley'nin skorer oyunuyla ilk çeyreği 28-21 önde tamamladı. İkinci çeyreğe iyi başlayamayan sarı-lacivertliler, son bölümde toparlayarak devre arasına 46-38 önde girdi.

Sekiz sayı önde başladığı üçüncü periyodun ikinci yarısında top kayıpları yapan Fenerbahçe, rakibinin farkı kapatmasını önleyemese de çeyreği 57-56 üstün kapattı. Farkı çift hanelere kadar çıkaran sarı-lacivertliler, dördüncü çeyrekte üstünlüğü koruyamadı. Fenerbahçe Beko, son anları büyük heyecana sahne olan mücadeleyi 78-73 kaybetti.

Sarı-lacivertlilerde Wilbekin ile THY Avrupa Ligi'nde kariyer rekoru kıran Tarık Biberovic 18'er sayı üretti. Bu iki oyuncunun performansının yanı sıra Hayes-Davis'in 16 sayısı mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

Maccabi'de ise Brown 18 sayı, Colson ise 13 sayı 14 ribauntla galibiyette başrolü oynadı.

Fenerbahçe Beko, deplasmanda geçirdiği çift maç haftasında Monaco'nun ardından Maccabi'ye de mağlup oldu. Sarı-lacivertlilerin yenilgi sayısı 4'e yükseldi. İsrail temsilcisi ise 8. maçında 5. galibiyetini elde etti.

Maccabi Tel Aviv - Fenerbahçe Beko: 78-73

SALON: Aleksandar Nikolic

HAKEMLER: Ilija Belosevic, Joseph Bissang, Uros Obrknezevic

MACCABI TEL AVIV: Brown 18, Baldwin IV 12, Colson 13, Cohen 2, Nebo 4, Cleveland 4, Webb III 10, Sorkin 6, Dibartolomeo, Rivero 7, Blatt 2

FENERBAHÇE BEKO: Wilbekin 18, Tarık Biberovic 18, Hayes-Davis 16, Sestina 1, Motley 6, Şehmus Hazer, Papagiannis, Dorsey 7, Madar 7

1'İNCİ PERİYOT: 21-28

DEVRE: 38-46

3'ÜNCÜ PERİYOT: 56-57

5 FAULLE: 39.43 Blatt (Maccabi Tel Aviv)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • Ali Ulvi 5 ay önce Şikayet Et
    Toplama takım bu kadar olur gelişleri sözde olaylı olan Madar,Giannapoulus,Dorsey (sahte yıldız ) Wilbekkin, Motleey,Calathes bunlar tam fiyasko birde savruk bir koç var evlere şenlik (adam yerli oyuncu düşmanı 3'lük ustası Meli'hi bitirdi Şeyhmus sudan çıkmış balık gibi Sertaç kayıp, Tarık ne oynuyor bilmiyoruz bu kadro menajeri kenar yönetimi oyuncu grubu ile 2.sinif takım oldu
    Cevapla
  • Velid 5 ay önce Şikayet Et
    Siyonistlere yenildiniz ya.. Defolun!.. Küme düşersiniz inşaallah
    Cevapla
  • asıl yorum 5 ay önce Şikayet Et
    Obrayı ne yapıp edip geri getirin. Oyuncularıda yunanlardan seçmeyin sırp alın.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    3 yunan, 1 yahudi ve hiç türkün olmadığı türk takımı.Scaut vizyin misyon vay be.
    Cevapla
  • Heykel seviciler 5 ay önce Şikayet Et
    İsraillilere yenilmeseniz olmuyo dimi yuh olsun size yuhhhhhhhhh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle