NBA'de dev takas! İşte Harden'ın yeni adresi

NBA Batı Konferansı takımlarından Los Angeles Clippers, Philadelphia 76ers'tan James Harden'ı kadrosuna kattı.

NBA'de dev takas! İşte Harden'ın yeni adresi
NBA'de dev takas! İşte Harden'ın yeni adresi
GİRİŞ 31.10.2023 14:30 GÜNCELLEME 31.10.2023 14:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

NBA'de yeni sezonun ilk büyük takası gerçekleşti. Los Angeles Clippers ve Philadelphia 76ers arasında gerçekleşen takasta James Harden Clippers'a transfer oldu.

İki takım arasındaki takasa göre Philadelphia, Los Angeles Clippers'tan Marcus Morris, Nicolas Batum, Robert Covington ve KJ Martin'i kadrosuna kattı.

Ek olarak iki adet ilk tur draft hakkı, iki adet ikinci tur draft hakkı ve bir adet draft seçiminde değişim hakkının da Philadelphia'ya geçtiği belirtildi.

Los Angeles Clippers ise James Harden'la birlikte P.J. Tucker ve Filip Petrusev'i kadrosuna dahil etti.

Opsiyonunu kullandı takasını istedi

James Harden, geçtiğimiz haziran ayında 2023-24 sezonu için 35.6 milyon dolarlık oyuncu opsiyonunu kullanmış ve takasını istemişti.

Takım yönetimini eleştiren Harden, Basketbol operasyonlarından sorumlu yönetici Daryl Morey hakkında sert sözler söylemişti.

34 yaşındaki yıldız isim bu sezon henüz herhangi bir maçta forma giymedi.

NBA'de yeni sezon geçtiğimiz hafta başladı. Batı Konferansı ekibi Los Angeles Clippers, 3 maç sonunda 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Doğu Konferansı'nda yer alan Philadelphia 76ers de 3 maç sonunda 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Suns 5 ay önce Şikayet Et
    Tamamen istatiksel kendine oynayan tırt bi oyuncu. Takımı bozar bu. phila'ya hiç bi faydası olmadı. zaten nba 'in de tadı kaçtı bireysel istatistik ligi oldu eurolig daha heyecanlı
    Cevapla
  • Trt 5 ay önce Şikayet Et
    Bu herif ormandanmı kaçmış
    Cevapla