Anadolu Efes tepki gösterdi! Skandal paylaşım kaldırıldı

THY Euroleague'in 2. haftasında Anadolu Efes sahasında Real Madrid'le karşılaştı. Karşılaşma sonrası Euroleague'in sosyal medyada bu maça ilişkin yaptığı skandal paylaşım, gelen tepki üzerine kaldırıldı.

Anadolu Efes tepki gösterdi! Skandal paylaşım kaldırıldı
Anadolu Efes tepki gösterdi! Skandal paylaşım kaldırıldı
GİRİŞ 14.10.2023 19:42 GÜNCELLEME 14.10.2023 19:50
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

THY Euroleague'in ikinci haftasında Anadolu Efes ile Real Madrid arasında oynanan maçın öncesinde yapılan saygı duruşu, Eurolegue tarafından 'İsrail'de hayatlarını kaybedenler için saygı duruşu' notuyla paylaşılmıştı.



ANADOLU EFES'TEN TEPKİ

Anadolu Efes, bu paylaşıma tepki gösterdi ve salonda yapılan saygı duruşu anonsunun 'Ortadoğu'da hayatlarını kaybedenler için' şeklinde yapıldığını ifade etti.

Lacivert-beyazlı kulübün konuya yönelik yaptığı açıklama şu şekilde:

"EuroLeague tarafından geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda Orta Doğu'da yaşanan üzücü olaylar nedeniyle saygı duruşu yapılması yönünde bilgilendirme yapılmıştır. Bu kapsamda tüm EuroLeague ve EuroCup maçları öncesinde saygı duruşları gerçekleştirilmiştir. Kulübümüzün 12 Ekim Perşembe günü Real Madrid ile oynadığı maç öncesinde de bölgede hayatını kaybedenlerin anısına saygı duruşunda bulunulmuştur. Yanıltıcı ve gerçeği yansıtmayan yorumlara neden olan EuroLeague sosyal medya paylaşımının yapılan başvuru ile kaldırılması sağlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."


 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • ASABI 6 ay önce Şikayet Et
    Benimde maddeye sempatim vardı lanet olsun
    Cevapla
  • Yavuz 6 ay önce Şikayet Et
    O sevdiğiniz Real Madrid siyonistlerin başıdır futbolda. Boşuna el galactico ismini vermediler. Bayern Münih de yahudi takımı dır
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    olanlar oldu ölenler öldü. sosyal medyadan kaldırılmış olsa dahi belki milyonlarca kişi bunu gördü. Bu da onlar için yeterlidir. sponsor ve takımlarımız bu ligden çekilmeli.
    Cevapla
  • Cngz56 6 ay önce Şikayet Et
    Ligden atılmalı ve kesinlikle kapatılmalı
    Cevapla
  • Aydın AYVAZ 6 ay önce Şikayet Et
    Seyirci tepki vermeliydi ,kimsede omurga kalmamış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle