TBF ile ikas arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile ikas arasında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsorluğu için anlaşma imzalandı.

TBF ile ikas arasında sponsorluk anlaşması imzalandı
TBF ile ikas arasında sponsorluk anlaşması imzalandı
GİRİŞ 26.09.2023 12:57 GÜNCELLEME 26.09.2023 12:57

TBF'den yapılan açıklamaya göre Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen imza törenine TBF Başkan Vekili Ömer Onan, ikas kurucu ortağı ve üst yöneticisi (CEO) Mustafa Namoğlu ile TBF ve ikas yöneticileri katıldı.

İmza töreninde konuşan TBF Başkan Vekili Ömer Onan, e-ticaret sektörü firmalarından ikas ile yapılan anlaşmadan mutluluk duyduklarını belirterek "İkas hızında e-ticaret' sloganıyla faaliyetlerini sürdüren ikas, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru olarak bizlere destek olacak. Türk basketboluna vermiş oldukları bu kıymetli katkıları için ikas kurucu ortağı ve CEO'su Mustafa Namoğlu’na teşekkür ediyorum. Markalarımızın vermiş oldukları bu destekle ligimiz, Avrupa’nın en prestijli ligleri arasında bulunuyor. Geride bıraktığımız yıl, ligimizde mücadele gücü yüksek karşılaşmalar izledik. Bu sezon da aynı şekilde rekabet düzeyinin üst seviyede olacağına inancımız tam." ifadelerini kullandı.

Federasyona desteklerinden dolayı teşekkür eden ikas kurucu ortağı ve CEO'su Mustafa Namoğlu ise "Ülkemizin basketboluyla iç içe olmak ikas'a gurur veriyor. Bu sezon, üst düzey bir lig izleyeceğimize inancımız tam ve bunun bir parçası olduğumuz için çok heyecanlıyız. Türk basketbolu ve sporuna desteğimiz artarak devam edecek." şeklinde konuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.