Darüşşafaka Lassa, Todd Withers'ı transfer etti

Darüşşafaka Lassa Basketbol Takımı, ABD'li oyuncu Todd Withers'ı kadrosuna kattı.

Darüşşafaka Lassa, Todd Withers'ı transfer etti
Darüşşafaka Lassa, Todd Withers'ı transfer etti
GİRİŞ 22.07.2023 16:21 GÜNCELLEME 22.07.2023 16:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Yeni Zelanda Basketbol Ligi ekibi Otago Nuggets'ta forma giyen 27 yaşındaki forvet ile sözleşme imzalandığı belirtildi.

Withers, Darüşşafaka'nın yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı 7. oyuncu oldu. Başantrenörlüğe Yakup Sekizkök'ü getiren ve yapılanmaya giden yeşil-siyahlılar, Muhammad-Ali Abdur-Rahkman, Kyle Allman, Rıdvan Öncel, Mason Jones, Berk Demir ve Muhsin Yaşar'ı renklerine bağlamıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Milleti rahata kolay para kazanma yollarına alıştırın üreticinin tepesine binin sonra petrol çıktı bilmem ne çıktı deyin sevinin. çalışkan insan en iyi petroldür ve en iyi hazinedir daha çok kazandırır önce çalışkan insana değer verin sonrası gelir
    Cevapla