Kostas Sloukas'tan Fenerbahçe taraftarlarını kızdıracak sözler!

Bir dönem Fenerbahçe forması da giymiş olan ve basketbol kariyerini Olympiakos'ta sürdüren tecrübeli oyun kurucu Kostas Sloukas'tan, sarı-lacivertli taraftarları kızdıracak açıklamalar geldi.

Kostas Sloukas'tan Fenerbahçe taraftarlarını kızdıracak sözler!
Kostas Sloukas'tan Fenerbahçe taraftarlarını kızdıracak sözler!
GİRİŞ 20.06.2023 13:15 GÜNCELLEME 20.06.2023 13:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olympiakos'un 33 yaşındaki deneyimli yıldızı Kostas Sloukas, Yunan gazeteci Vangelis Ioannou'ya sezona ve kariyerinin devamına yönelik açıklamalar yaptı. Sloukas'ın Fenerbahçe sözleri ise tepki çekti.

"Ne söyledikleri umurumda değil"

Kostas Sloukas, Fenerbahçe'ye attığı üçlükten sonraki sevinci ile ilgili soruya açıklamada bulundu.

"Her zaman sahada elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorum, benim işim bu ve insanların hakkımda ne söyledikleri umurumda değil. Umurumda olan kişiler ailem, takım arkadaşlarım, koçlarım ve kulüp yetkilileri. Bazen iyi, bazen kötü oynuyorum ama her maç elimden gelen en iyi mücadeleyi ortaya koyuyorum. Bu sadece benim için değil, takım arkadaşlarım için de geçerli. Takım içerisinde böyle bir mücadele ruhu olmasaydı başarıya ulaşamazdık."

Neler yaşamıştı?

EuroLeague'in play-off yarı final 3. maçında Fenerbahçe Beko, Yunan temsilcisi Olympiakos'a son saniyede mağlup oldu. Sarı-lacivertli ekibin eski oyuncusu Sloukas, Olympiakos'un galibiyet sayısını atarken maçın sonundaki hareketi olay olmuştu.

Eski takımına karşı büyük bir sevinç yaşayan Yunan oyun kurucu, ardından koşarak soyunma odasına gitmişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Çağrı Doğan 10 ay önce Şikayet Et
    Bunda sasiracak birsey yok. Sloukas hem Yunanistan kokenli hemde o ulkenin takimi icin oynuyor , vefa Istanbulda bir semt adi.
    Cevapla