Potanın Perileri Avrupa Şampiyonası'na veda etti

A Milli Kadın Basketbol Takımı, FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası D Grubu üçüncü maçında Slovakya'ya 80-66 yenilerek grubunu son sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

Potanın Perileri Avrupa Şampiyonası'na veda etti
Potanın Perileri Avrupa Şampiyonası'na veda etti
GİRİŞ 18.06.2023 23:38 GÜNCELLEME 18.06.2023 23:45
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası D Grubu 3. maçında A Milli Kadın Basketbol Takımı, Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da Slovakya ile karşı karşıya geldi.

Mücadeleye istediği gibi başlayamayan ay-yıldızlılar, ilk periyodu 21-15 geride tamamlarken, soyunma odasına da 40-31 yenik girdi.

Rakibi karşısında etkili olamayan A Milli Kadın Basketbol Takımı, üçüncü periyodu da 58-45 mağlup tamamlarken, maçı da 80-66 kaybetti.

Ay-yıldızlılar, bu sonuçla grubu son sırada tamamlayarak turnuvaya veda etti. 

Milliler, D Grubu'ndaki ilk maçında 15 Haziran'da Sırbistan ile oynamış ve bu karşılaşmadan 71-63 mağlup ayrılmıştı. Milliler, ikinci müsabasında ise Macaristan'ı 69-68 yenme başarısı göstermişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • İsimsiz 10 ay önce Şikayet Et
    Alt yapılardan başlayan adamcılık ve haksız adaletsiz getiriler ve oyuncular sonuç maalesef ortada bu bütün takım sporlarının Türkiye de kanayan yarasıdır ama maalesef çözüm bulunamıyor sonrada hüsran kimin umrunda hiç kimsenin..
    Cevapla
  • asıl yorum 10 ay önce Şikayet Et
    Yanancılar oynuyor ligde be milli takımda.
    Cevapla
  • m15@f1r 10 ay önce Şikayet Et
    peri degil kül kedisi...
    Cevapla
  • Murat usta 10 ay önce Şikayet Et
    Eskiden spor kulüplerine prasız gidilirdi yeteneğin olmasada seni terslemezlerdi şimdi yaz spor okulları diye para tuzagı cıktı bu şekilde sporcu zor yetişir sporcuyu bulacaksın torpil yapmıyacaksın eşit yaklaşacaksın cocukları okul bahçerinde bi oturup izleyeceksin bak gör ne cevherler var bütün branşlar için
    Cevapla
  • Siirtli 10 ay önce Şikayet Et
    Murat Usta süper yorum yapmışsın. Tebrik ederim. Özellikle amatör maçlardaki gençler sırf torpil ve kayırma yüzünden harcanıp gidiyor.
    Cevapla
  • TÜRK 10 ay önce Şikayet Et
    Madem periler neden yenildiler,şu periymiş sultanmış saçmalıklarını bırakın artık. Sınırsız şımarıklıklarınızdan usandık,kendinize gelin.
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Bu bizim medya var ya, periymiş, sultanmış, efeymiş şişiriyor bunları sonuçlar ortada, sahaya çıktıklarında makyajlarından, havalarından geçilmiyor oyuncuların gelde bunlardan başarı bekle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle