Ergin Ataman yeni takımını resmen duyurdu!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, Panathinaikos ile birçok konuda anlaştıklarını ve yüzde 90 gideceğini açıkladı.

Ergin Ataman yeni takımını resmen duyurdu!
Ergin Ataman yeni takımını resmen duyurdu!
GİRİŞ 09.05.2023 15:54 GÜNCELLEME 09.05.2023 16:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Anadolu Efes'in başarılı başantrenörü Ergin Ataman, geleceği hakkında konuştu.

Sezon sonunda Anadolu Efes'le yollarını ayıracak olan Ergin Ataman, NTV'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati programında konuşan Ergin Ataman "İlk kez bir Yunan takımında üstelik de Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birisinde çalışacak olmak bana heyecan veriyor. Belki de bu heyecana benim ihtiyacım var." dedi.

"Prensipte birçok konuda anlaştık"

Açıklamalarına devam eden Ergin Ataman "Panathinaikos'un başkanıyla bir görüşmem oldu! Daha ilk görüşmemizdi. Prensipte birçok konuda anlaştık, ama şu anda ben Anadolu Efes'in hocasıyım ve basketbol liginde de bir mücadele devam ediyor. Mücadele bittikten sonra yeniden başkanımızla da oturacağız, ama büyük ihtimalle yüzde 90 bu misyonu üstleneceğim gibi geliyor bana. Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinde çalışacak olmak bana heyecan veriyor." açıklamasını yaptı.



Obradovic'in yeri farklı

Fenerbahçe Beko'nun unutulmaz başantrenörlerinden Zeljko Obradovic'in efsanesi olduğu Panathinaikos, Yunanistan Basketbol Ligi'nde lider Olympiakos'un ardından 2. sırada yer alıyor. 1999-2012 yılları arasında Yunan devinde Koçluk yapan Obra, ligde kupalara ambargo koyarken Euroleague'de de 5 kez zafere ulaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Hakan 11 ay önce Şikayet Et
    Git biraz da orayı karıştır!
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    GS nin Başında Olmanı Beklerdim
    Cevapla