İspanya'daki otobüs skandalına TBF el attı!

Türkiye Basketbol Federasyonu, Türk Telekom'un Gran Canaria ile oynadığı maç öncesi yaşadığı kazayla ilgili açıklama yaptı.

İspanya'daki otobüs skandalına TBF el attı!
İspanya'daki otobüs skandalına TBF el attı!
GİRİŞ 04.05.2023 19:47 GÜNCELLEME 04.05.2023 19:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye Basketbol Federasyonu, Türk Telekom'un EuroCup finalinde Gran Canaria ile oynadığı maç öncesi yaşananlarla ilgili açıklama yaptı. 

Federasyondan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"7Days Eurocup finalinde mücadele eden temsilcimiz Türk Telekom, İspanya’nın Gran Canaria ekibiyle karşılaşmış ve organizasyonu da ikinci sırada tamamlamıştır. Bu müsabaka öncesinde temsilcimiz Türk Telekom’un antrenman yaptığı salon yolunda başantrenör Erdem Can’ın yaralanmasıyla sonuçlanan rezil olay, Türkiye Basketbol Federasyonu olarak bizleri derinden üzmüştür.

Benzeri görülmemiş bu şok edici olay ve saha içinde uygulanan çifte standarda rağmen ekibimiz Türk Telekom, sonuçtan bağımsız olarak parkede ortaya koymuş olduğu performansla tüm Türkiye’yi gururlandırmıştır.

Temsilcimiz Türk Telekom’un, final müsabakası gibi şampiyonun belirleneceği önemli bir karşılaşma öncesi, esnası ve sonrasında yaşamış olduğu korkunç olaylar, Türkiye Basketbol Federasyonu ile kulüplerimizin, EuroCup organizasyonu ile olan ilişkilerini bir kez daha gözden geçirme noktasına gelmesine yol açmıştır.

Saha dışında yaşanan bu spor ahlakından uzak olay nedeniyle temsilcimiz Türk Telekom’a bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; yaşanan bu olayın takipçisi olacağımızı da tüm kamuoyuna duyuruyoruz."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • gs1905 11 ay önce Şikayet Et
    Euroleague ve Eurocup organizazyonu ispanyolların elinde ne derlese o oluyor türk takımları fibanın düzenlediği turnuvalarına katılmalı
    Cevapla
  • Adsız 11 ay önce Şikayet Et
    Yenimi aklınıza geldi...
    Cevapla
  • Huzurlu 11 ay önce Şikayet Et
    Selim, olay final oynanmadan heme anında halledilmesi gerekiyordu. Iş işten geçmiş ve doğru, bunların keyfi ancak şimdi geliyor.
    Cevapla
  • Selim 11 ay önce Şikayet Et
    yeni mi derken, olay geçen sene mi oldu ki.
    Cevapla