Real Madrid deplasmanda Partizan'ı yendi! Olaylı seri uzadı

Euroleague çeyrek final 3. maçında Real Madrid deplasmanda Partizan'ı 82-80 yendi ve seride durumu 2-1'e getirdi.

Real Madrid deplasmanda Partizan'ı yendi! Olaylı seri uzadı
Real Madrid deplasmanda Partizan'ı yendi! Olaylı seri uzadı
GİRİŞ 02.05.2023 23:52 GÜNCELLEME 02.05.2023 23:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

THY Euroleague play-off çeyrek finalinde İspanya ekibi Real Madrid, Sırbistan temsilcisi Partizan'ı 82-80 yenerek serideki ilk galibiyetini aldı ve durumu 2-1 yaptı.

Partizan, Stark Arena'da oynanan çeyrek final serisi üçüncü maçında Real Madrid'i ağırladı.

Evinde kaybettiği iki maçın ardından saha avantajını kaybeden Real Madrid, deplasmanda 82-80 galip gelerek seriyi 2-1'e getirdi ve Final Four umudunu sürdürdü.

Gecenin diğer maçında ise Fransa ekibi Monaco, deplasmanda İsrail temsilcisi Maccabi Playtika'yı 83-78 mağlup ederek seride 2-1 öne geçti.

İki eşleşmede de serinin 4. maçları, 4 Mayıs Perşembe günü yapılacak. Serilerinde üç galibiyete ulaşacak takımların katılacağı THY Euroleague Final Four, 19-21 Mayıs'ta Litvanya'nın Kaunas şehrinde düzenlenecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    belki de bilerek uzatti. Punter in cezasi final four dan önce bitsin yari finalde parkede olabilsin diye de düşünmüş olabilirler. partizan final oynarsa supriz olmaz .
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Partizan olayli mactan sonra resti cekip ligden cekilmeyi bile goze almaliydi..ispanyollar bilerek bu olayi yaptilar baktilar tur gidiyor çirkeflik yapip bu aşamaya gelmeyi sağladılar ..partizan turu rüyasında gorur artik gecti borun pazari..
    Cevapla