Real Madrid-Partizan maçının cezaları belli oldu

THY Euroleague'de oynanan Real Madrid - Partizan maçında çıkan olayların cezaları belli oldu.

Real Madrid-Partizan maçının cezaları belli oldu
Real Madrid-Partizan maçının cezaları belli oldu
GİRİŞ 28.04.2023 20:22 GÜNCELLEME 28.04.2023 20:22
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Real Madrid ile Partizan arasında oynanan play-off çeyrek final serisi ikinci maçında çıkan olayların cezası belli oldu.

THY Avrupa Ligi Disiplin Kurulu, Real Madridli oyunculardan Guerschon Yabusele'ye 5, Gabriel Deck'e 1, Partizan'da forma giyen basketbolculardan Kevin Punter'a 2, Mathias Lessort’a 1 maç men cezası verdi.

Kurul ayrıca, maçın normal şekilde sonuçlanmasını engelleyen sportmenlik dışı davranışları nedeniyle iki takımı da 50'şer bin avro para cezasına çarptırdı.

Wizink Center'da dün oynanan mücadelenin 38. dakikasında Real Madridli Sergio Llull'un Kevin Punter'a yaptığı faul sonrasında çıkan arbede bir anda kavgaya dönüşmüş ve hakemler, yaşanan olayların ardından maçı erken bitirme kararı almıştı.

Karşılaşmayı 95-80 kazanan Sırbistan temsilcisi seride 2-0 öne geçmişti.

Partizan'ın ev sahipliği yapacağı serinin üçüncü maçı 2 Mayıs Salı günü oynanacak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • s.e. 1 yıl önce Şikayet Et
    Sert faulü yaparak olayın fitilini ateşleyen Lull a ceza yok.
    Cevapla
  • Alpi 1 yıl önce Şikayet Et
    Cezalara bak sen resmen deli saçması!
    Cevapla
  • hakın 1 yıl önce Şikayet Et
    bizde benzeri olsaydı haritadan silmeye kalkarlardı. konu madrid olunca ödleri kopmuş. ne güzelde cezayı ayarlamışlar. iki maç partizanın sahasında oynanacak maçlarda partizanın en etkili oyuncusuna iki maç ceza. iki takımıda turnuvadan diskalifiye etseydiniz adaletiniz varmış derdik fakat nerdeee...
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalık resmen real madrid ödüllendirilmis baska turlu 2-0 dan nasıl döndürecekti..eyyamin krali yapılmış yazıklar olsun ..euroligdeki tüm takımların en ust perdeden tepki göstermesi lazim
    Cevapla
  • Kstmn37 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayda Türk takımı olsaydı herhalde 3-5 sene men ederlerdi çifte standart uyguluyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle