Ergin Ataman, Belgrad'da yaşananlar hakkında konuştu!

EuroLeague’in 27. haftasında dün akşam deplasmanda Kızılyıldız'a 94-75 mağlup olan Anadolu Efes'te Başantrenör Ergin Ataman, salonda yaşananların organizasyon adına utanç verici olduğunu kaydetti.

Ergin Ataman, Belgrad'da yaşananlar hakkında konuştu!
Ergin Ataman, Belgrad'da yaşananlar hakkında konuştu!
GİRİŞ 09.03.2023 13:00 GÜNCELLEME 09.03.2023 13:01

Turkish Airlines EuroLeague 28. hafta maçında yarın İsrail’in Maccabi Playtika Tel Aviv takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te başantrenör Ataman, "Maccabi Playtika Tel Aviv maçı play-off için en önemli maçımız. Eksiklerimize rağmen taraftarımızın yaratacağı atmosfer ve motivasyon ile mutlaka kazanacağız" diye konuştu.

"Organizasyon adında utanç verici"

Dün akşam deplasmanda oynadıkları Kızılyıldız maçıyla ilgili de konuşan tecrübeli antrenör, "Her zaman centilmenliği ve sporu güzelleştiren fair play ruhunu sahaya yansıtan taraftarımızın güzelliğini dün akşam bir kez daha anladım. Belgrad’da dün akşam tüm Kızılyıldız taraftarının maç boyunca susmaksızın şahsıma ettiği küfürler, spor ve EuroLeague organizasyonu adına utanç vericiydi" ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.