Ekrem Memnun Euroleague'de şampiyonluk yaşadığı topu bağışladı

Galatasaray'ın başında FIBA Kadınlar Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan Başantrenör Ekrem Memnun, şampiyonluk maçının topunu depremzedelere bağışladı.

Ekrem Memnun Euroleague'de şampiyonluk yaşadığı topu bağışladı
Ekrem Memnun Euroleague'de şampiyonluk yaşadığı topu bağışladı
GİRİŞ 16.02.2023 15:56 GÜNCELLEME 16.02.2023 17:01

A Milli Kadın Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, Galatasaray'ın başında FIBA Kadınlar Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadığı maçın topunu depremzedeler için bağışladı.

Galatasaray Kulübünün Dev Müzayede ile iş birliğinde "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların yararına düzenleyeceği açık artırmaya bağışlar devam ediyor.

Ekrem Memnun da 13 Nisan 2014'te Fenerbahçe ile karşılaştıkları ve FIBA Kadınlar Avrupa Ligi şampiyonluğunu kazandıkları maçın topunu açık artırma ile satılması amacıyla sarı-kırmızılı kulübe teslim etti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.