Kevin Durant en beğendiği ismi açıkladı! Türk yıldız...

Brooklyn Nets forması giyen yıldız basketbolcu Kevin Durant, katıldığı bir internet yayınında NBA’de en beğendiği genç oyuncunun Alperen Şengün olduğunu söyledi.

Kevin Durant en beğendiği ismi açıkladı! Türk yıldız...
Kevin Durant en beğendiği ismi açıkladı! Türk yıldız...
GİRİŞ 28.01.2023 12:41 GÜNCELLEME 28.01.2023 12:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kariyeri boyunca iki kez NBA şampiyonluğu, iki kez NBA finalleri MVP'si, bir kez NBA en değerli oyuncu ödülü, dört kez NBA sayı kralı ödülünü ve bir kez de NBA yılın çaylağı ödülünü kazanan Kevin Durant, milli basketbolcu Alperen Şengün hakkında övgü dolu sözlerde bulundu. Katıldığı bir internet yayınında konuşan 34 yaşındaki Amerikalı basketbolcu, Houston Rockets formasıyla son dönemde sergilediği performansla adından sıkça söz ettiren Alperen Şengün’ü çok başarılı bulduğunu söyledi.



“Oyun tarzını beğeniyorum”

Yayında, ‘En beğendiğin genç oyuncu hangisi?’ sorusunun sorulması üzerine Durant, “Alperen Şengün’e olan sevgimi söylemem gerekiyor. Şengün’ü seviyorum. Çok yetenekli. Üstünden smaç bastıklarında haberi oldu. Birkaç kişinin üstünden smaç bastı falan. Öyle sıçrayabildiğini bilmiyordum. Bunları yapana kadar onun hakkında pek bir şey bilmiyordum. Onu beğeniyorum. İyi bir oyuncu olacağına inanıyorum. Oyun tarzını beğeniyorum” dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Abdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Fındığı bol yemenin faydaları. Ne de olsa o bir Giresun'lu. Başarılarının devamını dilerim.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    NBA in en kotu takiminda tek basina savasiyor.Lise basketbolculari gibi topu alan potaya gidiyor tek Alpi pas veriyor.Durarak oynayan takimda savasa savasa Houston in yildizi oldu.Tek istegim 1 yil daha kalmasi.Larry bird tarzi atislari Novitzki tarzi asistleri ve mucadelesiyle NBA in en iyi beyazlarindan biri olma yolunda.Allah yolunu acik etsin
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Alperen şu an efsane bir oyuncu olma yolunda ilerliyor böyle giderse maşallah koçum
    Cevapla