Darüşşafaka, Benfica karşısında tur arayacak

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ilk tur maçında Portekiz ekibi Benfica'yı mağlup eden Darüşşafaka, kendi sahasında ikinci maçı da kazanıp adını son 16 turuna yazdırmak isteyecek.

Darüşşafaka, Benfica karşısında tur arayacak
Darüşşafaka, Benfica karşısında tur arayacak
GİRİŞ 10.01.2023 14:02 GÜNCELLEME 10.01.2023 14:02

Son 16 hedefini gerçekleştirme yolunda ilk tur maçını Portekiz'de oynayan ve deplasmandan zaferle dönen Darüşşafaka, kendi sahasında oynayacağı Benfica maçını kazanmayı ve adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor.

Temsilcimiz Darüşşafaka kendi sahasında önemli bir maça çıkıyor. Sahadan galibiyet ile ayrılmayı hedefleyen ekip için bir sonraki hedef son 8'e kalmak olacak.

Darüşşafaka Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi play-in turu ikinci maçında yarın sahasında Portekiz temsilcisi Benfica ile karşılaşacak.

Volkswagen Arena'da oynanacak müsabaka saat 20.00'de başlayacak.

Kazanılmış 2 maç üzerinden oynanan serinin ilk maçını deplasmanda 89-76 kazanan Darüşşafaka, yarın da galip gelmesi durumunda adını son 16 turuna yazdıracak.

Müsabakayı konuk ekip kazandığı takdirde serinin üçüncü ve son maçı 18 Ocak Çarşamba günü Lizbon'da oynanacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.