FETÖ'cü hain Enes Kanter, ABD'nin "en değerli vatanseveri" seçildi!

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in manevi oğlu firari FETÖ'cü Enes Kanter, 'Amerikan değerlerinin savunucusu' olarak ABD'nin "en değerli vatanseveri" seçildi.

GİRİŞ 18.11.2022 11:28 GÜNCELLEME 18.11.2022 21:46
Bu Habere 287 Yorum Yapılmış

ABD’de Cumhuriyetçilerin kanalı Fox, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in manevi oğlu olan firari FETÖ'cü Enes Kanter'e "En Değerli Vatansever" ödülünü verdi.

Cumhuriyetçilerin kanalı Fox, geçen seneden beri düzenlediği ödül törenine devam etti. FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter, Amerikan televizyonunda "Özgürlüğüne düşkün, siyasi aktivist, Amerikan değerlerinin savunucusu" olarak takdim edildi.

Firari FETÖ'cü Enes Kanter "Türkiye’yi ve Erdoğan’ı eleştirdiği için tehdit edilen Enes Kanter, Çin’i de korkusuzca eleştirdi. Cesur ve açık sözlü birisi. Soy adını "Özgürlük" olarak değiştirdi" şeklinde tanımlandı, alkışlar eşliğinde ödülünü aldı.

Bu ödülle birlikte Fethullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter, Amerikan değerlerini en iyi şekilde temsil ettiği gerekçesiyle "ABD’nin En Değerli Vatanseveri" seçilmiş oldu.



NBA KOVDU

NBA, basketbol oyuncusu Enes Kanter’i, Çin'e karşı aşırı söylemleri yüzünden kovdu.

Firari FETÖ’cü Enes Kanter'in Çin'e yönelik ağır ithamları ve söylemleri, takım arkadaşı basketbol yıldızı Lebron James’i bile rahatsız etti. 

CIA İLE GÖRÜŞTÜ

15 Temmuz darbe girişiminde yüzlerce vatandaşı şehit eden FETÖ’nün elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter, CIA direktörü William Burns ile görüştükten sonra "Kreatif Muhalefet Ödülü" kazandı. Ödülü, mayıs ayında Norveç’te aldı.

"ERDOĞAN, PUTİN'İN NATO'DAKİ TRUVA ATI"

Yunanistan'da katıldığı bir programda, Yunan televizyonuna da röportaj veren Kanter, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak, "Erdoğan çılgın bir diktatör ve Putin'in NATO'daki 'truva atı'" dedi.

YUNAN BAYRAĞINA SARILMIŞTI

Yunanistan'a giden Kanter, Yunan bayrağı ile fotoğraf çektirip Twitter ve Instagram hesaplarından paylaştı.



İngilizce "Merhaba Yunanistan" notu düştüğü fotoğraflara Kanter, kalp ve Yunanistan bayrağı emojisi de ekledi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 287
  • Bidost 1 yıl önce Şikayet Et
    fetöşün veled-i zinası vatansız köpeğine verilen bu sözde ödül amerikanın Türkiye'ye olan düşmanlığını bir kez daha ortaya koymuştur.
    Cevapla
  • orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam türk değil tipi arap nusayrilerine benziyor bir araştırın bütün hayinlerde bi karışık durum çıkıyor.
    Cevapla
  • Sağlam kale 1 yıl önce Şikayet Et
    Alçak lar her bayrağa sarılıp her devlete uşaklık her toprağa sarılmak ne acı bir son ve hüsran bizler bir bayrağa Albayrak TC hizmetkar vatan toprağına emanet ciyiz
    Cevapla
  • Yörükobalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Tapınak şövalyelerinin mızraklarına sarildıgı gin abd nın bayrak direğine sarılan hâîn o direk senin boyunu çok aşar boynun daki tasma nın sahibin le birlik gavır topraklarıda geberip gidin de müslümanların ülkeleri toprakları nasip olmasın !!!
    Cevapla
  • Sahipkıran 1 yıl önce Şikayet Et
    Körler sağırlar birbirini ağırlar... Müstehakı yunan bayrağı çok yakışmış birbirine!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle