Türk Telekom Genel Menajeri Önder Külçebaş'tan iddialı sözler

Türk Telekom Takımı Genel Menajeri Önder Külçebaş, ULEB Avrupa Kupası B Grubu 2. haftasında Almanya'da konuk oldukları Veolia Towers Hamburg'u 88-83 yendikleri maçı değerlendirdi.

Türk Telekom Genel Menajeri Önder Külçebaş'tan iddialı sözler
Türk Telekom Genel Menajeri Önder Külçebaş'tan iddialı sözler
GİRİŞ 19.10.2022 12:28 GÜNCELLEME 19.10.2022 12:32

Türk Telekom Takımı Genel Menajeri Önder Külçebaş, ULEB Avrupa Kupası B Grubu 2. haftasında Almanya'da konuk oldukları Veolia Towers Hamburg'u 88-83 yendikleri maçı değerlendirdi. Önder Külçebaş, Ankaralı basketbol severlerin, bambaşka bir Türk Telekom izleyeceğini vurguladı.

"Tony Taylor'ın dönüşüyle istediğimiz oyunu sahaya iyi yansıttık"

Sezon başında yaşanan talihsiz sakatlıkların form tutmalarını geciktirdiğini dile getiren Külçebaş, "Takımımız yeni kurulduğu için birbirleriyle oynama pratiği elde ettiklerinde daha iyi olacaklarını biliyorduk. Tony Taylor'ın da dönüşüyle istediğimiz sert, atletik oyunu sahaya daha iyi yansıttık. Bahçeşehir Koleji'ne karşı lige aldığımız farklı galibiyet takımdaki moralleri yükseltti. Hamburg maçında da çok iyi mücadele ettik. Almanya deplasmanında zaman zaman geri düşsek de son bölümde sergilediğimiz agresif savunma maçı bize kazandırdı. Sezonun ilk Avrupa deplasmanından galip döndüğümüz için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Hedefe adım adım ilerlemek istediklerini dile getiren Külçebaş, "Avrupa’da yolumuz uzun. İlk hedefimiz bu galibiyetlerin devamını getirip, bir üst tura çıkmak. Yönetimimizin verdiği destekle birlikte antrenör ekibimiz, analiz ekibimiz bilimsel metotlarla gece gündüz çalışıyor. Özellikle iç sahada oynayacağımız maçlarda seyircimizin desteği çok önemli. İnanıyorum ki Ankaralı basketbol severler, bambaşka bir Türk Telekom izleyecek." değerlendirmesinde bulundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.