Nikola Kalinic resmen Barcelona'da

THY Euroleague ekiplerinden Barcelona, geçtiğimiz sezonu Kızılyıldız'da geçiren ve bir dönem Fenerbahçe Beko forması da giymiş olan Nikola Kalinic'i renklerine bağladı.

Nikola Kalinic resmen Barcelona'da
Nikola Kalinic resmen Barcelona'da
GİRİŞ 09.07.2022 21:49 GÜNCELLEME 09.07.2022 21:49

THY Euroleague ekiplerinden Barcelona, geçtiğimiz sezonu Kızılyıldız'da geçiren ve 2015-2020 yılları arası Fenerbahçe Beko forması giymiş olan Nikola Kalinic'i kadrosuna kattı.

Daha önce kadrosuna Fenerbahçe Beko'dan Jan Vesely ve Chicago Bulls'tan Tomas Satoransky gibi yıldızları katan İspanyol ekibi, geçtiğimiz sezonu Kızılyıldız'da geçiren Sırp basketbolcu Nikola Kalinic'in İspanya Ligi'ndeki haklarını kulübü Valencia'dan aldığını duyurdu. Kalinic ile hali hazırda anlaşan Barcelona, Valencia ile de anlaşma sağladıktan sonra bu transferi resmiyete döktü.

Obradovic'in çok güvendiği isimlerdendi

2015-20 yılları arasında Fenerbahçe Beko'da forma giyen ve oynadığı dönem sarı-lacivertli ekibin unutulmaz koçu Obradovic'in çok güvendiği isimler arasında yer alan 31 yaşındaki kısa forvet Nikola Kalinic, geçtiğimiz sezon Kızılyıldız formasıyla THY Euroleague'de mücadele etmişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.