Fenerbahçe Jan Vesely ile yollarını ayırdı

Fenerbahçe Beko resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonundan bu yana takımda forma giyen Jan Vesely ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Fenerbahçe Jan Vesely ile yollarını ayırdı
Fenerbahçe Jan Vesely ile yollarını ayırdı
GİRİŞ 21.06.2022 16:05 GÜNCELLEME 21.06.2022 17:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, 2014-2015 sezonundan bu yana forma giyen Jan Vesely ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Beko'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"2014-15 sezonundan bu yana formamızı giyen ve bu süreçte elde ettiğimiz tarihi başarıların en önemli mimarlarından biri olan Jan Vesely ile yollarımız ayrılmıştır.

Değerli sporcumuz, sona eren sözleşmesinin yenilenmesi için uzun süredir devam eden görüşmelerin ardından kariyerinde yeni bir maceraya atılmak istediğini Kulübümüze iletmiştir.

Formamızı giydiği süre boyunca takım kimliğimizin en önemli parçalarından biri olan ve Fenerbahçe Beko’nun sembol isimlerinden biri haline gelen Jan Vesely, adını Fenerbahçe basketbol tarihine altın harflerle yazdırmıştır.

Kıymetli sporcumuzun Fenerbahçe basketboluna yaptığı katkılar, camiamız tarafından hiçbir zaman unutulmayacak ve Ülker Spor ve Etkinlik Salonu, Vesely’i her zaman en içten şekilde ağırlamaya devam edecektir.

Fenerbahçe basketbolunun unutulmazları arasındaki yerini çoktan almış olan Jan Vesely’e, Kulübümüze katkıları için teşekkür eder, kariyerinin yeni sayfası için kendisine başarılar dileriz. Jan Vesely, unutma ki formamıza iz bırakanlar unutulmazlar…”

 

Jan Vesely'de instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla takımdan ayrıldığını açıkladı. Çek oyuncu, vedasında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Fenerbahçe ailesi,

Bu sözleri yazmak benim için çok zor. Birlikte geçirdiğimiz 8 yılın ardından yollarımız ayrılıyor. Burayı bana ve aileme bir yuva yaptığınız için sizlere teşekkür etmek istiyorum. Hayatımdaki en önemli anlar burada, İstanbul'da yaşandı. Evlenmekten, oğlumun İstanbul'da doğmasına, EuroLeague'i dünyanın en muhteşem taraftarlarının önünde kaldırmaya kadar... Burada kaldığım süre boyunca hepinizin çok sevdiği forma için kan, ter, gözyaşı dökmek bir onurdu. Fenerbahçe, her zaman kalbimin en derinlerinde olacak ve bir gün yeniden Türkiye'ye dönmek adına sabırsızlanıyorum. Çünkü İstanbul ve Fenerbahçe, her zaman benim evim olarak kalacak. 

Her şey için teşekkürler, yakında görüşürüz"

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Çanakkaleli M. 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayrilıklar zor.Ama yeni birşeyler de denemek lazım.Yolun açık olsun. FENERBAHÇE'ye katkıların için teşekkürler...
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Nereye gidiyon be krallll!Yapma beee
    Cevapla
  • egemen 1 yıl önce Şikayet Et
    efsane olacakken gazoz olacak bir sporcu daha. geçmişte fenerbahçeyi değil parayı tercih edenlerin ne durumlara düştüğünü hep gördük. yazın bir kenara göreceksiniz bunun da sonunu.
    Cevapla
  • Doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    Barcelona gitti
    Cevapla
  • Hayta 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan Fener Barselonada daha fazla para vermesine rağmen sen orayı tercih ettin yaptığın işmi Jan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle