Fenerbahçe Beko'dan Shane Larkin bombası!

Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'le bu yıl sözleşmesi sona erecek olan Larkin'le anlaşarak oyun kurucu pozisyonundaki sorunu çözmek istiyor.

Fenerbahçe Beko'dan Shane Larkin bombası!
Fenerbahçe Beko'dan Shane Larkin bombası!
GİRİŞ 21.04.2022 10:13 GÜNCELLEME 21.04.2022 10:13
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes’le sözleşmesi bu yıl sonunda tamamlanacak olan Larkin’le anlaşarak Bobby Dixon’dan sonra bir türlü yeri doldurulamayan oyun kurucu pozisyonundaki sorunu çözmek istiyor. Avrupa’nın en iyi 2-3 guardından biri olarak kabul edilen Larkin’i alarak yeni sezonda flaş bir adım atmak isteyen Fenerbahçe Beko, girişimlerini Anadolu Efes’in devam eden Euroleague maçları nedeniyle dondurduğu bilgisi edinildi.

LARKIN, MICIC'İN ALDIĞI PARAYI İSTİYOR

2018 yılından bu yana Türkiye’de forma giyen Shane Larkin 2020’den beri Türk statüsünde görev yapıyor. Geçtiğimiz yıldan itibaren uygulanan sahada en az 1 Türk oynatma zorunluluğu nedeniyle Larkin gibi bir oyuncunun kadrodaki varlığı Fenerbahçe için büyük önem taşıyor. 

Larkin’in yeni sözleşme için Anadolu Efes ile bu sezon başında 3 yıllık imza atan, geçen yılın normal sezon ve final-four’un MVP’si seçilen Vasilije Micic’in aldığı ücreti istediği öğrenildi.

Fenerbahçe Beko cephesi ise bu transferde görüşmeler için şimdilik bekleme kararı almış durumda.

İKİ KULÜP YİNE KARŞI KARŞIYA

Oyuncunun maçlara konsantrasyonunu bozmamak için girişimlerini donduran sarı lacivertliler Anadolu Efes’in alacağı sonuçlara göre yeniden görüşmelerini hızlandıracak.

Bilindiği gibi Fenerbahçe ile Anadolu Efes’in arası 7’ye 6 biten Euroleague oylamasından sonra bozulmuş, sarı lacivertli ekip ezeli rakibini Rus takımlarına karşı alınan galibiyetlerin sayılmaması yönünde oy kullandığı için eleştirmişti. Bu gelişmeler üzerine Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda Migros tribünü ismi kaldırılmış, stadın altındaki marketin de boşaltılması için görüşmelere başlandığı bilgisi edinilmişti. Başkan Ali Koç da tepki göstermişti.

REAL MADRID İLE ANLAŞTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Milli Takımımızın formasını da giyen Shane Larkin'in gelecek sezon için İspanyol devi Real Madrid ile anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. 

Mundo Deportivo'nun Şubat ayında yaptığı habere göre Real Madrid ile Larkin prensip anlaşmasına varmış, dev kulüp, Larkin'in İspanya Ligi haklarına sahip olan Baskonia ile görüşmelere dahi başlamıştı.

LARKIN İDDİAYI YALANLADI

Bu gelişmenin ardından Larkin, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlamış ve çıkan iddiaları yalanlamıştı.

Larkin açıklamasında, "Takımdan ayrılma dedikodusu nereden çıktı ya da neden böyle bir şey yayınlandı bilmiyorum ama tamamen yanlış haber. Gelecek sezon için hiçbir takımla anlaşmadım veya konuşmadım. Bu sezonu Efes ile bitirmeye odaklandım. Yarın kupa maçımız var." ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 6
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir de diyorlar ki Fenerbahçe ye neden herkes düşman sözleşmesi devam eden oyuncuyu tamda efes avrupa da yoluna tam gaz devam ederken kafasına fitne sokmak meşgul etmek ne kadar sportmence bir hareket yani Fener e yapılanlar hiç de haksız değil.
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    lan topunuz düsman olun biz bundan keyif aliyoruz. Ama mertce savasin haince fetöcü Hakim ve savcilarla gelmeyin
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenere yapılan hiç de haksız değil ama fener yaptım haksız nasıl bir düşmanlık bu
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bas parayı al larkini fenerbace..başka transferede gerek yok kadro yeterli
    Cevapla
  • Fikret 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam larkini yiyeceksiniz diyerek nasıl bir kafa yaşıyor olabilir ya :D Türkiye tarihinin en başarılı basketbol takımı Fenerbahçe
    Cevapla
  • Yazıkkkk 1 yıl önce Şikayet Et
    Desene larkini de yiyeceksiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle