TBF'ye yeni isim sponsoru

Türkiye Basketbol Federasyonu, yeni isim sponsorunu duyurdu. Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen imza töreninde, misli.com ile 2 yıllık anlaşma imzalandı.

TBF'ye yeni isim sponsoru
TBF'ye yeni isim sponsoru
GİRİŞ 12.10.2021 14:41 GÜNCELLEME 12.10.2021 15:03

Türkiye Basketbol Federasyonu ve misli.com, Türk basketbolu adına son derece değerli bir iş birliğine imza attılar. İş birliğinin detayları ise düzenlenen basın toplantısı ile paylaşıldı. Misli.com 2021-22 ve 2022-23 sezonlarında ING Basketbol Süper Ligi ile Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin ana sponsorluğunu, Türkiye Basketbol Ligi'nin de isim sponsorluğunu yürütecek.

Türkiye Basketbol Federasyonu ve misli.com arasında yapılacak olan iş birliğinin detaylarının kamuoyu ile paylaşıldığı basın toplantısında Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören de açıklamalarda bulundular.

Hidayet Türkoğlu'nun açıklamaları:

"Hepimizin son iki yıldır çok büyük bir mücadele verdiği pandemi nedeniyle hem dünya hem spor endüstrisi zor bir dönemden geçiyor. Uzun vadede arzularımız tribünlerde tam kapasite ile yola devam etmektir. Göreve geldiğimiz günden bu yana basketbol yayınlarını etkin şekilde uygulamaya özen gösterdik. Açık kanallarda yayınlanmasına katkı sağladık. Yeni sezonda da amacımız basketbol coşkusunu her eve ulaştırmaktır. Bizden önceki dönemlerde her hafta sadece 5 maç televizyonlardan yayınlanıyordu. Biz 12 maçın ekranlarda olmasını sağladık. Geri kalan bütün müsabakalar TBF sayfasından izlenebilecek"

"Şu anda test ve lojistik hazırlıkları yapılan çalışmamız ile liglerimizin tüm maçları basketbolseverlerle buluşacaktır"

KAYNAK: İHA