Galatasaray kritik maçta nefes aldı!

ING Basketbol Süper Ligi'nde, ligde kalma mücadelesi veren Galatasaray, HDI Sigorta Afyon Belediye'yi 110-70 mağlup etti.

Galatasaray kritik maçta nefes aldı!
Galatasaray kritik maçta nefes aldı!
GİRİŞ 04.04.2021 18:40 GÜNCELLEME 04.04.2021 18:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ING Basketbol Süper Ligi'nde kötü günler geçiren ve ligin son haftalarında ligde kalma mücadelesi veren Galatasaray, HDI Sigorta Afyon Belediye'yi 110-70'lik farklı skorla mağlup etti ve bitime 3 hafta kala kritik bir galibiyet aldı. Karşılaşmada Fatih Terim de Sarı-Kırmızılı basketbolcuları yalnız bırakmadı.

Galatasaray basketbolda kötü günler yaşıyor. Final haftalarına gelinirken, Sarı-Kırmızılı ekip ligin son sıralarında yer alıyor.

Galatasaray böyle bir ortamda HDI Sigorta Afyon Belediye'yi konuk etti. Maçta zaman zaman tansiyon yükseldi, gergin anlar yaşandı.

Hatay'da alınan 3-0'lık mağlubiyet sonrası takımla birlikte İstanbul'a dönen Fatih Terim, Galatasaray Basketbol Takımı'nı bu kritik maçta yalnız bırakmadı.

Karşılaşmayı Başkan Mustafa Cengiz ve yöneticiler Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay da izledi.

Bu kritik karşılaşmayı Sarı-Kırmızılı ekip 110-70 gibi büyük farkla kazanarak hem moral buldu, hem de son 3 haftaya girilirken ligde kalma yolunda çok kritik bir galibiyet aldı.

YORUMLAR 3
  • Keşanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim in orda ne işi var. Şaka gibi, senin takımın rezil durumda sen nerdesin
    Cevapla
  • Adana 3 yıl önce Şikayet Et
    Afyon Belediyesi işi biliyor mesajı almış..
    Cevapla
  • Nevzat 3 yıl önce Şikayet Et
    Şike yapmışlardır.
    Cevapla